Ny alakaa vihroinki olla pääsiääs"juhulallisuuret" ohitte. Olo on väsyny mutta onnellinen :D

Voi poijaat että on syöty, juotu, saunottu, naurettu, puhuttu paskaa ja pelattu yläkroppa kipiäksi Nintendo Wiillä! Äijä osti tuon pelivehkeen mulle valamistujaaslahajaksi (eikä varmaan ajatellu samalla itteensä tippaakaa, hehheh) ja keksittiin ottaa se mukahan tänne.

Perjantaina käytihin tosiaan enste moikkaamas Honkajoen mammaa. Se vierailu sujuki yllättävän heleposti, mamma oli ihan pirteenä ja... no siis semmonen ku se on normaalistikki, eikä mistää itkun tuherruksesta ollu puhettakaa. Se oli tietysti mukava nähärä, ettei mamma siä ollu kovin pahasti suru puseros.

Sitte ku tähän meille päästiin, sihahti auki ekat siituraiset ja viimeset samanmoiset aukes eilen :P Perjantaiehtoona mentiin tuonne kylille paikalliseen ravinteliin ja niin kauvan siä oli hauskaa kunnes äijä sai jonku toisen tyypin kans riidan aikaan. Ei siinä ny lopulta kukaa tainnu ihan nyrkistä saara muttei paljo toisinkaa... No kattotiin sitte parhaaksi lähtiä menehen ja ilta jatku sitte täs meillä. Ja ihan hauskaa oli silti, mitä mua ny vähä nyppi se rähinän tynkä.


Emmä suoranaisesti halua äijää puolustella, oikeesti mua hävettää sen takia niin pirusti, ja paha täs on oikeen mitää sanoo puoleen tai toiseen ku emmä itte ollu siinä kuulemas mitä kukaki sano ja kelle. Mutta mä en millää suostu uskoon, että se olis riidanhaastamismieles menny kellekkää urputtaan tuosta nuon vaan. Mä koitin tänään äijälle sanoo, että tää pätee vähä erimoiset lainalaisuuret tää perämettis ku mualla, eli tää kannattaa pitää sen verta matalaa profiilia ettei kukaa tunkion kuningas verä hernettä kärsähän.

Seuraava pääsiääsen kohokohta oli sitte lauvantaiaamuna se, ku pannuhuonees mojahti vesiputki halaki. Onneksi oltiin oltu kaukaa viisaita ja pyyretty yks isojokinen kaveri meille jatkoolle ja se oli jääny yöksi. Se meinaan tunsi jonku putkimiehen, joka sitte hälyytettiin tänne. Kohta taas vesi virtas putkis ja päästiin suihkuun elvyttään krapulaisia ruhojamme.

Lauvantai meniki sitten muuten suunnilleen samalla lailla ku perjantai, paitsi paikalliseen ei ruvettu menehen ku baarimikko esitti hartaan toivomuksen, ettei äijää enää tän pääsiääsen aikana nähtääsi kyseises kioskis...

Sunnuntaina mulla oli kylä sitte niin helevetinmoinen krapula ettei moniin aikoihin! Työllä ja tuskalla sain aamupalan pysyhyn mahas sisällä. Mua ei kovin usein törpöttelypäivästä seuraavana aamuna okseta, mutta sunnuntaina oli kyllä tosi likellä ettei tarttenu käyrä haastamas norjaa posliiniluurihin.

Onneksi joku pieni elinvoimankipinä palas ruotohon ennenku mentiin sedän työ syömään. Ja oli kyllä ruokahalulla käyttöö, niin messevät sapuskat oli emäntä laittanu pöytään että voi elämä! Tarjolla oli sadan muun sortin lisäksi lammasta, ja se oliki vasta toinen kerta täs elämäs ku sitä elukkaa maistoin :) Eikä se miltää villasukalta maistunu, niinku jokku on pelotellu.

Sitte täs meillä taas syöminkien jälkeen viriteltiin ihan kevyttä juominkia taas, mutta aika rauhallisesti meni eilinen ehtoo jo. Tänään sitte homman nimi oli vieraitten ja velipoijan kotiolähtö, kuin myös omien kamppeitten kasaaminen. Huomenna ku vaihretaan ittekki latomerimaisema ihan rehtiin merimaisemaan.

Hiukan on kyllä ällöttävä olo, mutta luulen sen johtuvan jopa enemmän tän pääsiääsen syömisistä ku juomisista! Tai no tämä ei kyllä päde siihen eiliseen oloon. Mutta kaikenkaikkiaan aika vähä mitää hirveen terveellistä ollaan syöty. No salaattia ny eres muun ruaan ohes mutta kun se kaikki muu on ollu just jotain rasvaaläskiisuolaa.  Tarttis koittaa edes yrittää syödä vähä vähemmän saastaa siä mökillä, ni ei olis ihan näin ällö olo ens lauvantaina.Tuos on tänään otettu kuva, ku kävin äijän kans vähä ajelulla. Poikettiin tuos läheisen järven rannas ja teki niin lujaa mieli käyrä siä jäällä ajelemas ku se oli jo valamiiksi täynnä autonjäläkiä, mutta ei sitte tohorittu kumminkaa.

Niin, lisää tekstiä on orotettavis torennäkösesti aikasintaan ens pyhänä, ku huomisaamuna lähretään täältä lätkiin ja palataan takasi sivistyksen (minkä??) pariin lauantaina. En tiä mutta oli se kiva tänään kuunnella, ku yks jos toinen poras kuinka vituttavaa on mennä huomenna töihin :D Ai niin, siitä tuliki mieleen että huomenna mä soitan Raisiolle ja ilimotan, että tuun sinne kesäksi hommiin. Niin että sillon on sitte muitten vuoro irvailla mulle ku kaikilla muilla on kesälomaa paitsi mulla :P