Kattelen täs toisella silmällä C.S.I:tä (ja Gil Grissomia) ja aattelin kirjotella jotain. Tuo otsikko tuli mieleen taas tästäki päivästä, eli siitä kuinka joka päivä on yhtä lottovoiton venttaamista...

Mä en tarkota täs tapaukses lottovoitolla mitää rahapottia, tai no ei mulla mitää sitä vastaankaa olis, mutta kävis mulle muunkimoinen jättipotti. Niinku vaikka että joku soittas ja sanois, että meille olis sulle töitä. Tai eres työhaastattelu. Tai jos postiluukusta tipahtas joskus jotain, että olette voittaneet arvonnassa sitä ja tätä (mieluiten rahaa). Kuun vaihtees sain viimeksi semmosen lottovoiton, että tuli Raision tehtailta palkkakuitti edellisistä tuurauksista :) No se raha on jo aikaa sitte menny ja uutta kaivattas, mutta ei oo ny tarvittu tuuraajaa. Ei voittoa, mutta kiitos osallistumisesta.

Kävin tänään viemäs työkkärihin salmonellatodistuksen. Tai en varsinaisesti työkkärihin, vaan saman puljun yhteyres toimivaan Henkilöstövuokraukseen, ku menin niitten listoille hanttihommain metsästykseen. Ny kun mulla on hygieniapassi ja salmonellatodistuski, ni ny voidaan myös elintarvikealalta tarjota mulle eioota!

On mulle kyllä kesätöitä luvattu taas Raisiolta, samasta labrasta ku aikasempinaki kesinä. Lupasin ilmottaa sinne 25.3., oonko käytettävis. Eli jos ei mitää kunnon jättipottia ny viikos tuu, ni täytyy turvautua tuohon jokerinumeroon. Onhan seki sentäs jotain :) Sillä mä sinne vuokratyöfirmaanki itteni lykkäsin listoille, jos sieltä irtois jotain pullanmuruja kevääksi, kun ei täs ny tunnu oikeen pikavoittoja mulle osuvan.

Kelahan tarttis toimittaa kans joku työttömyysraha-anomus. Mä oon käyttäny tätä leikkauksen jäläkistä vetelehtimistilaani tekosyynä enkä oo täyttäny viä hakukaavaketta loppuhun. Se on ehkä ollu ihan hyvä vaan, täshän vois muuten ratketa ottasuonen lisäksi tikit mahasta kun mä rupeisin sitä helevetin arvontakuponkia täyttään! No, huomenna mä pääsen äitin helemoihin itkeen lippujeni ja lappujeni kans :) Mutta se on sitte uus tarina se ja jatkan siitä sitte huomenna ;)