On se kiva ku heti aamusta pääsee saunaan! Nimittäin selekäsaunaan. Toimeksiantajana oli Kessu. Ja mistä kaikki sai alakunsa?

Tuolta Kissamaailman foorumin kautte kyselin vähä neuvoo, että millä sais kissan turkista hilseen pois. Meillä ku Kessun iho tuntuu talavisin hilseilevän ja se valakonen hippu näkyy niin kivasti mustakuviooses turkis :P

Eileen käytiin elukkakaupas ostamas satsi kissanhiekkaa ja samalla sitte päätin ostaa putelin lohiöljyä, jos se auttas siihen hilseilyyn. Voi olla kyllä, että jos olisin malttanu orottaa kesän tuloo, Kessun iho olis palannu kuosihin ittestäänki mutta kun mä saan elukkakaupas jonku päähänpiston ni sitä ei rajoota muu ku Kukkaron Matti! Tai no jos Masa on paikalla, en mee elukkakauppahan ollenkaa.

Eileen heti koitin, maistuusko se öljy Kessulle ihan sellasenaan ja kaaroin sitä vähä lusikkaan. Ensin Kessu haisteli ihan onnellisena ja rupes kohta lipohon lusikkaa, mutta sitte se päätti yhtäkkiä perääntyä! Ei perkele, mä oon ihan varma että se ryökäles varmaan keksi, että tää ei ny oo miksikää herkuksi tarkotettu tämä mömmö ja että kiusa se on pieniki kiusa, mitä troppien antamiseen tulee!

Tänään sitte kaivoin labrasta saadun kertakäyttöpipetin kehiin ja otin pipettiin sopivan päiväsatsin. Kessuhan meinas heti pötkiä sängyn alle kun se haisto, mikä oli homman nimi. Siinä sitte lopulta kävi niin, että kun kaks luupäätä rupes ottaan kisaa, että kumman sana täs ny pätee, ni
Kessu sai lohiöljyt ja mä sain naarmut yläkroppahan sekä 10 min murjotuksen ku Kessu paino sängyn alle nuoleskeleen kyrsiintyneen näkösenä suupieliänsä.

Hetki sitte menin sängylle rapsutteleen Kessun hilseistä karvaa niinku sovinnon eleenä ja meinasin hankkia ittelleni toisenki vihamiehen, ku meinasin istua Simpan päälle. Se pirulaanen kun oli kaivanu ittensä peittomytyn alle.