Taisin olla turhan nekatiivinen sen Henkilöstövuokrauksen suhteen. Tänään nimittäin aamulla yhyreksän aikaan soi puhelin ja tarjottiin työkeikkaa yhteen pesulahan, alakaen klo 11.30! Meinas tulla vähä kiirus ku piti siinä sitte hotkasta aamupala, teherä naamataikoja sekä pistää kamppeet, eli evähät ja työkengät kasahan ja viä täyty ehtiä poikkeehen sen Henkilöstövuokrauksen toimistolla! Onneksi se toimisto on tuos tien toisella puolella :D

Elikkäs olinpa sitte tänään töis, pitkästä aikaa! Päivä tuntu kyllä loputtoman pitkältä, ku täyty seisoskella koko 8 tuntia ja homma oli meleko ykstotista, ku lähinnä viikkailin vastapestyjä työvaatteita. Mutta ihan sama, kunhan edes vähä tienaa! Saattaapi myös olla, että nuita työvuoroja siunaantuu enempiki. Harmi vaan, että tarjolla on vissiiniki vaan iltahommia, mutta en kai voi sitä liikaa toistaa, että kaikki on ny tyhyjää parempaa.

Tän lottovoiton lisänumerona oli muute se, että jonku koltun taskusta kilahti lattiahan euron kolikko, ja musta tuli sen lantin uusi, onnellinen omistaja!

Ramin työmaalta ny ei sitte irronnukkaa viä selevyyttä, mitä niitten lomautusten kans käy. Ilmeisesti joku parin viikon lomautuspätkä tulee josain vaihees, tai jotain. Kai mä sitte oon itte töis just sillon ku äijä "saa" lomaa :P

Sehän olis sitte perjantai ihan kohta. Kaikenmoista kotohommaa tarttis teherä, tai töis ainaki kovasti murehrin, että jäi ny sen työvuoron takia se ja se homma rästihin, vaikka tosielämäs en ehkä olis niillä hommilla itteeni rasittanu, jos olisin märäntyny tänki päivän kotona ;) Imuroira ainaki täytyy huomenna, ennenku villakoirat alakaa näykkiä kintuusta.

Ei pitäsi ikänä sanoo, että on varmaan tulos aika rauhallinen viikonloppu, ku sitte ei ainakaa sellasta tuu... mutta sanonpahan kumminki. TARKOTUS olis ainaki olla sekaantumatta mihinkää, mikä haiskahtaa piletykseltä ;)