Sattupa tänään sitte niin, että törmäsin puolivahingos netis ihimiseen, jonka kans en oo ollu misää tekemisis suunnilleen 8 vuoteen. Jälleen on kerrottava vähä taustatietoja ensin.

Honkajoella lukios ollesani tutustuin heti eka syksynä yhteen munluokkalaaseen poikaan. Siinä tuttavuutta teheres se kerto harrastavansa perhosten keräilyä. No kerto se paljo muutaki, mutta tuo fakta toimii linkkinä tän päivän tapahtumiin :) Mutta siis tää tuttavuus eteni sitte seurusteluksi, jota kesti vähä toista vuotta. Sinä aikana mäki opin perhosista yhtä ja toista. Ja paljo muustaki.

Lukion jäläkeen en sitte oo koko ihimistä nähäny ku ehkä kaks kertaa vilahrukselta. Oon kyllä useesti miettiny, että mitähän sille mahtaa kuulua. Porukat on joskus kertonu, misä se opiskelee sun muuta, tai mitä ny porukat kulloonki on honkajokisilta tutuiltansa kuullu.

Vaikka se seurustelu loppu, ni kiinnostus perhosiin ehti tarttua muhunki. Etenki päiväperhosista mä tykkään ja niitä koitan kesääsin valokuvata. Sitte mulla on perhosta esittävä tatuointiki ;) Toissapäivänä mä sitte löysin yhyren hyönteisaiheisen keskustelufoorumin ja rekisteröiryin sinne! Kirjotin eka yhyren viestin ketjuun, misä kyseltiin, mistä kiinnostus perhosiin sai alakunsa. Ja mähän mainittin sitte tuosta lukioaikasesta seurustelukumppanista. Sitte kirjotin toisen viestin, misä kyselin perhosiin liittyvästä kirjallisuuresta. Tänään sähköposti ilimotti, että mulle on tullu yksityisviesti sen foorumin kautte.

Viestin lähettäjän nimimerkistä mä kohta keksin, keltä se oli. En kyllä meinannu millää uskoo silimiäni :) Viestin sisältö koski kylläki lähinnä perhoskirjoja ja aiheeseen sopivia nettisivuja, mutta siitä sitte käynnisty useemman viestin "kirjeenvaihto", mistä selekis, että tää sälli oli mut tunnistanu sinne foorumille kirjottamani viestin perusteella. Muuten jauhettiin enimmäkseen perhosista.

Lopulta uskaltauruin kyseleen myös muita kuulumisia ja kerroin samalla vähä omianiki, että mitä oon lukion jäläkeen puuhannu. Aattelin, että ei jumalauta pakko täs on jotain kysästä, ku ei oo moneen vuoteen kuultu eikä nähty! Lähinnä sen takia en heti keherannu ruveta tenttaahan sen lukionjäläkeesiä tekemisiä, ku meirän välit oli lukion lopulla aika viiliät. Ei me ny riiroiskaa oltu, mutta ku jätkä oli sitä mieltä, että ei oo mitää mieltä eres koittaa "pysyä kavereina", ni se meni sitte sellaseen ihme välinpitämättömyyteen koko touhu. Hyvä ku morjens viitti toiselle sanoo. Kiva oli nähärä, että on 8 vuodes ääni muuttunu kellos :D Ettei vain olisi sillä jotain tekemistä asian kans, että ny ei enää olla ihan niin teiniä ku silloon teininä.

Tänään oonki sitte kaivanu muistini sopukoista esiin nuita lukioaikasia tapahtumia. Mistä kaikki sai alakunsa, miten mä kiinnostuin perhosista, mihkä kaikki lopulta kaatu. Ja montako kertaa meinas kaatua loppurysäystä ennen... Oli meinaan kans yhyrensorttista on/off -sähellystä sen suhteen loppumetrit. Mutta ei siinä sen ihimeempää. Se oli sen aikasta elämää se. Se oli mun elämäni ensimmäinen "oikia" seurustelusuhde :D

Saas nähärä tuleeko viä joskus pommiteltua Perhosmiestä viesteillä. Kyllä mä sitä varootin, että mä oon sitte ensimmäisenä aharistelemas sitä, jos mä josain poluullani kohtaan jotain kysymyksiä herättäviä lepattavia lentiäisiä!