Ei varmaan voi olla mitää vittumaisempaa kapinesta mailmas ku meirän pölynimuri! Jos ny ei imurointi muutenkaa oo hääviä touhua, ni ei varsinkaa tuolla meirän rakkineella.

Rakkine onki aika kuvaava sana täs tapaukses. Meinaan tuo imuri on niinku joku ittepäinen rakki oikeen, perkele aina haraamas päinvastaseen suuntaan mihkä mä sitä koitan kiskoo. Ja jos ei erisuuntaan kiskominen auta, se heittäytyy selälleen niinku viimeks just tänään makkarin lattialla. Hyvä ettei viä oo purehen ruvennu, mokoma pastellin... no eikäku kusen keltanen metelöivä piru.

Ei uskosi että tämmösen, about tulitikkuaskin kokosen kämpän imuroiminen on näin ärsyttävää! Hiki ja kirosanat vaan lentää kilipaa ja imuroinnin jäläkeenki viä villakoirat ilikkuu jostain pöyrän jalaan takaa. Rakas Joulupukki, jos oot olemas ni tuo ens jouluks keskuspölynimuri. Mieluiten jonku edullisen ja tilavan omakotitalon vakiovarusteeksi kiinnitettynä.

Ja viä "asiasta" oikeeseen asiaan, Rami ilimotti tuos hetki sitte, että se lomautetaan ilimeisesti toukokuun ajaksi. Porukat varmaan heittää hattua ilimaan onnesta kun saavat Ramin sinne auttahan ku tupa pitäs maalata. Ilimotti, ilimeisesti, ilimaan. Tulipa ny monta ili-sanaa yhteen juttuun! Semmosta se on, ku kiriottaa iliman järjen häivääkää...