Päätin jo viimme viikonvaihtees, että tällä viikolla on päästävä shoppaileen ja tänään sitte mentiin töitten ja sapuskan päälle kävellen kaupungille! Ostoslistalla oli vähä kaikenmoista, Jaakolle ja mulle synttärilahajaa, Pentikistä yks lautanen jollaki alennuslappusella sekä Lindexistä himoottin yhtä mekkoo, minkä kuva oli viimme viikolla tullees mainokses.

Lopputulos oli sitte se, että Sokokselta Rami osti mulle Vanamo-sarjan (se on niitä Kalevalakoruja jos ei joku tiä) sormuksen tulevaksi synttärilahajaksi ja samalla mä ostin jotaki tukkatököttiä ku oli tarjoukses. Sitte käytiin kirjakaupois Hansakorttelis, muttei sieltä oikeen löytyny mitää hyvää. Useimpien kirjojen hyvyys ku lopahti siinä vaihees ku vilikasi hintalappua... Pentikin liikkeestä löyty lautanen, mutta Jaakon synttärilahajasuunnitelmat jäi viä orottaan toteuttamistansa. Lindex taas oli kauhia pettymys, se mainokses ihanalta näyttäny musta mekko oli kaupas kyllä musta, mutta se kangas oli jotaki ihan kamalaa pletkua! Höh ja mä ku olin kuvitellu, että se olis ollu niinku jotaki pellavan tapasta, tai siis semmosta jotaki ryhyrikkäämpää! Niin jäi se reipu sitte kauppahan.

Kotosohovalla sitte torettiin, ettei telekkarista tuu oikeen mitää ja heitin Ramille eherotuksen, että jos ajeltaas viä Raisioon Myllyhyn ja käytääs kattomas jos sieltä löytyys kirjakaupasta jotaki iltalukemista :) Sinne sitte kruisailtiin ja niin mennä humpsahti yli 60e kirjakauppahan! Rami osti jonku sotakirjan ja sitte jonku... no jonku muun kirjan (emmä tiä onko se dekkari vai jännäri vai hannari vai pannari) ja mä ostin yhyren yrttikirjan ja lintukirjan :) Viä ku kerkiääs tästä sänkyhyn lukehen eres jompaakumpaa :D

Sitte taas vähä työnarinaa. Tänäänki on niin siepannu työskennellä sen yhyren ämmän välittömäs läheisyyres. Jokseenki vituttaa, kun siltä kysyy jotaki neuvoo (ihan vain väärinkäsitysten ja lisämäkätyksen estämiseks) ni sen vastaukset on sitä tyyliä, että "Niin, mitäs luulisit miten se tehdään" jne. Siis voi vittu etten paremmin sano! Sitte ottaa päähän ku oikeen yritän teherä kaiken maharollisimman hyvin ettei se kurppa saisi aihetta ruveta taas nokkihin ni eiköhän mulle sitte satu kaikki mahrolliset ja maharottomat kämmit ja taas se noita on siinä samantien irvistelemäs!

Tän päivän laiha lohtu oli se, että pääsin jo puol yks lähtehen, ku piti käyrä kynekolookilla sen kystaleikkauksen jäläkitarkastukses. Lopun viikkoo täytyy koittaa kestää ensin puoli kahtehentoista sen pirun kans kaharestaan ja sitte viä puoli kolomehen niin että on iltavuorolaaset siinä lisänä. Iltavuorolaasten läsnäolo auttaa eres sen verran, että niiltä mä mieluummin kyselen neuvoja ku menee sormi kyynärpäätä myöre suuhun. Ne muut vastaa niinku asiat on eikä esitä mitää "no mietippä sitä" -visailuja silikkaa vittumaisuuttansa.

Tuosta jäläkitarkastuksesta kans viä vähä. Kunpa aina sujuus kynekolookilla käynti yhtä rattosasti, ei tarttenu eres housuja riisua :D Lääkäri ku oli sitä mieltä, että jos ei mitää kipuja tai muuta kummallista oo ollu sen leikkauksen ja haavojen paranemisen jäläkeen ni tuskinpa sieltä (sieltäpä hyvinki) mitää ihimeellistä vois löytyä. Siinä sitte turistiin hetki jotaki alapään asioita ja mä sain lähtiä kotio.