"Missä miehet ratsastaa, siellä lampaat ei saa paskantaa..." Tuo on siis mun vapaasti modifioimani pätkä Teräsbetonin viisupiisistä ja tänään olis niitten kisojen eka semifinaali, josta Suomi ny ei taatusti pääse jatkoon, mutta silti mä aattelin rääkätä itteeni kattomalla sen mittelön. Saapa siinä ainaki ihimetellä että minkämoista paskaa sitä ihimiset kehtaa musiikiksi kutsua, ainaki jos osallistujabiisit on semmosta tavanomasta diskojumputesta, jota jotku myös kutsuu helevetin ärsyttävällä termillä "eurohumppa". Kyllä mä tiän mitä on humppa mutta kuka valopää sen euron on siihen liittäny ja minkä tähäre?

Väsyttää kyllä ihan perkeleesti ku en päässy eileen taaskaa liika aikasin maate ja töis oli viä ihan uskomattoman raskas päivä. Levittelin parin muun kans tyhyjennetyn kurkkuhuoneen laattiahan muovia koko huoneen täyreltä 5 tuntia ja siinä ajas sai mennä aika monta kertaa kyykkyhyn ja nousta ylähä. Ja tietysti siihen kyykkymiseen viä lisäksi hiostava kuumuus, ni johan oli mukavata.

Eilisen työpäivän saldo oli kipiä alaselekä ja kipiät käsivarret ja tästä päivästä tienasin kipiät jalaat. Sitte ku on viä vähä orastavaa flunssaa omasta takaa ni voisko tästä enää olo paljo perseemmästä olla? Vois varmaan tietty joo, mutta näin työnteon kannalta ei naurata yhtää ku ei meinaa hiustenlatvojen ja varpaankynnen nirkkojen välihin mahtua semmosta kohtaa, mikä ei olisi kipiä tai vähintään jumis.

Musta tuntuu, että mulla on varmaan vähä kuumettaki, ainaki vilunväristykset ravisuttaa mua nyt koko aika. Koitin kysästä porukootten kuumemittarilta, että onko mulla kuumetta, mutta se ruojake valehteli, että mullei olisi muka eres sen vertaa lämpöö, mitä normaalisti! Mä kantelin valehtelevasta kuumemittarista äitille ja äiti uhkas että semmoset mittarit joutuu ongelmajätelaitokselle, häh häh hää!

Hmm, kello olis kahareksan... Pääs  rupes raksuttaan (kerranki) ja keksin, että voisin tos käyrä naamapyykillä, majottua sohovalle peiton ja tyynyn kans kympin aikoohin, että jos ei silimät pysy auki niinku ei pysyny öisen jääkiekkopelinkää aikana, voin ihan hyvin nukkua sitte siinä sohovalla sitte. Tai sitte vaihtoehtosesti ehtisin täs ennen viisuja ottaa melekeen parin tunnin unoset ni jaksaas ehkä silimät auki kattoo, että Missä miehet ratsastaa! Aina on kuitenki ilo nähärä pitkätukkasia rokkimiehiä iliman paitaa eres telekkaris, kun ei semmosta oo meille kotiokkaa eksyny :P