Olispa mukavaa olla kissa, jos ei muuten ni eres ruokaalutavooltansa. Ei tarttisi ainakaa murehtia, että syönkähän mä ny tarpeeksi rehuja! Meirän kissat ei vaan oo tainnu kuulla siitä, että kissat on lihansyöjiä.

Täs ollaan melekeen joka päivä viety kissoja pihalle valjais ja voi jeesus mikä ruohonjärsintä alakaa samantien. Ei varmaan lammaslaumakaa verä niin paljoo heinää mitä nuo kaks kollinroikaletta! Tottahan mä tiän ettei kissat toki sitä ruohoo näläkäänsä nassuta. Yleensä ne josaki vaihees yrjöö ruohot pihalle ja samas tulee irtokarvoja pois vattasta, tosin en tiä kuinka hyvin kissat sen tierostaa, että ruohoa syömällä saa sisäisen karvanlährön aikaan.

Tällä reissulla en oo (viä) joutunu siivoohon yhtäkää kissanlaattaa, mutta sen sijaan jotaki muuta oon... Eilen Simpan ja tänään Kessun puohon oli jääny hiekkalootakäynnin jäläkeen kiva "pyrstötähti"... Simpan kaamee ahdinko huomattiin onneks heti kun se tuli laatikolta ulos rimpuillen mutta Kessu kerkes tänään hieroo puotansa pitkin keittiön lattiaa niin että yhteen mattoon tuli yks ylimääränen raitaki. Ei muuten mutta mä sain kesken aamupalan syönnin mennä paperin kans nappaahan Kessun kissansilimästä pois paskapampulan, joka roikku kyseisestä silimästä sulamattoman ruohotupsun varas.

Tulin siihen tulokseen, että sitä ruohoo ei sitte enää mässytellä entiseen malliin, kun ei kerta enää paskakaa putoo puosta niinku ennen vanahaan! Ei teherä elämästä turhan hankalaa rupiamalla kasvissyöjäksi! :D