Otsikko kertois kyllä kaiken, mutta mä aattelin väkisin keksiä vähä lisää.

Eli viikko on hulahtamas puolenvälin paikkeille eikä mitää ihimeellistä oo tapahtunu. Töis on ollu toistaseks ihan rauhallista. Eileen kävin ekaa kertaa puoleen vuoteen parturis ja tulin sieltä pihalle hyvinki samannäkösenä ku sinne meninki. Emmä sinne ollu kyl menoskaa mihkää muodonmuutosleikkiin, tarkotus oliki vain siistiä vähä latvoja ennenku oikeen pahasti harsuuntuu... Ku häihin mennes olis siis aikomus saara niin paljo tukkaa päähän kun vaan kerkiää ni ei sitä kesken kaiken sovi poikkikaa napsaasta.

Eileen oli myös kesän ensimmäänen ukkonen Turuus. Oliki varsinainen myräkkä: keskustas kuulu oikeen YKS jyrährys :P Kyllä vitutti. Kaikenmailman säätierotuksis oli niin toitotettu että "UKKONEN TULEE OLETKO VALMIS?" ja se piru meniki sitte ohi korkialta ja kovaa. No, huomenna pitääs olla kans ukkosen maharollisuutta tää päin, jään orottaan mielenkiinnolla... mutta mus ittesäni taitaa olla joku sisäänrakennettu ukkoskarkotin et ei pirä orottaa liikoja.

Kävin eileen sitte kaupungilla muutenki ku vain parturis. Ihimeen onnistunu reissu ku löysin suunnilleen kaikki mitä olin lähteny hakehen! Toisaalta, ostoslistalla ei ollu yhtäkää vaatekappaletta, sen takia varmaan kaikki ostettava löytyki. Tai no ainahan mä voin vaatetta ostaa vaikkei se viä kauppahan tulles olisi ollu mieleskää, mutta anna olla jos oikeen suunnittelen jonku tietynmoisen retun ostoo ni semmosta ei oo koko planeetalla sillä hetkellä.

Samasella kauppareisulla käveleskelin Hansakorttelis ja pahaa aavistamata kävelin yhyren kosmetiikkamömmökojun ohitte, ku mut pirätti joku tuote-esitteliä. Se halus esitellä jotaki käsien- ja kynsienhoitotuotteita ja mä sitte aattelin, että no menköön ny. Tai no mä suostuin, ku en keherannu kieltäytyäkkää... No se esitteli jotaki kynsiviilaa, kynsinauhaöljyä ja käsirasvaa ja jo sen kynsiviilan kohoralla tajusin, että voi vittu mullahan on tuo koko tuotearsenaali jo kotona, ku sain ne kaasotoveriltani joululahajaksi! Enkä erelleenkää keherannu sanoo mitää, vaan olin niinku en olisi ikänä hänen Taikaviilaansa nähänykkää :D Onneks se esitteliä ei ollu mikää myyntityrkky vaan esittelyn jäläkeen kiitin esittelystä, sanoin palaavani asiaan ehkä joskus ja hiihrin hevon kuuseen. No, nytpähän ainaki tiän, kuinka paljo sitä kynsinauhaöljyä kuuluu "vetää käteen" ku ei siinä purtilon kylies semmosta lukenu, ku sen tuotepaketin sain jouluna :D

Taitaa tulla tästä viikosta taas pitkänsitkiää taaperrusta. Viikonlopuksikaa ei oo mitää kovin kummoosta luvas, vaikka Isojoelle mennäänki perjantaina. Pyhänä ku on serkun rippijuhulat ja sehän tietää sitä, että täytyy mennä KIRKKOON! Voi saatana! Ei muuten, mut erottiin siitä firmasta Ramin kans puolitoista vuotta sitte eikä oo ollu lainkaa ikävä takasi.