Osa meirän juhannusretkikuntaa kävi eileen kattomas sitä mökkiä, mikä ollaan varattu. Vaikutti ihan asialliselta paikalta, ei mitää luksusta mutta kaikki välttämätön löyty :) Tai no aiempien vuosien telttamajootukseen nähären vaatimattomampiki mökki ON luksusta!

Mökin terassi oli mukavan isoo, siinä mahtuu koko revohka hyvin istuskeleen jos ja kun sattuu satahan. Sitte mökin pihas on pieni lampi ja koska lammen rannas oli laituriki, oletan että lampeen uskaltaa varmaan pulahtaa. Veikkaan kyllä että viimeistään siinä saunontavaihees kukin on ottanu sen verran rohkasuryyppyä että uskaltaas mennä vaikka suren suuhun.

Sen mökin liepeillä ei ihan likellä vaikuttanu olevan taloja eikä mitää muutakaa ihimistoimintaa, eli saaraan olla ihan rauhas eikä kukaa tuu häiritteen... Eli oikeesti se menee niin päin että me ei tulla häiritteen ketää muita :P Eileen tairettiin kyllä vähä häiritä yhtä huuhkaja(?)pariskuntaa, joka istuskeli yhyren orren päällä mökin terassilla justiin ku ajettiin pihahan. Kylä tuli jättipöllöille kiirus lentää mettähän, jäi vain kasa höyheniä ja paskaa terassille.

Tän päivän ku ny joku pyyhkäsis olemattomiin ja äkkiä. Eileen kasasin kaikki tarvittavat vehkeet yhtä tän päivästä analyysiä varte ja justiin kuulin, ettei kyseistä analyysiä tartte teheräkkää. Eli kysymys kuuluu: mitä helevettiä mä sitte teen tänään?

Tän päivän ohojelma on kyllä töitten jäläkeen ihan riittävän tiukka, enste täytyy teherä ruokaa ja siinä sivus siivota akvaario. Sitte heitän lappalaisrytkyt niskaan ja lähären tanhuileen ku on se keikka. Keikan jäläkeen verän siviilit päälle ja vien Ramin kans kissat hoitoon. Sitte pitäs viä keriitä viinakauppaan ja oikeeseen kauppaan. Sitte viä käyrään Ramin porukoilla ennenku päästään kotio pakkaahan. No eipähän tuu aika pitkäks, toisinku varmaan käy huomenna (ja tänään) töis, ku orottaa työpäivän loppumista...