Kotona ollaan taas ja juhannuskekkerit on takana. Kukaa ei tappanu eikä eres telonu ketää, säät suosi suurimman osan aikaa ruokaa ja juomaa piisas eikä kukaa nauttinu kumpaakaa liikaa niin että siitä olis koitunu merkittävää haitta kellekkää :D

Ainut juhannuksen läheltä piti -tilanne oli sattunu siä kissahoitolas kun siä oli vissiin joku katti käyny omistajan kimppuun ja siinä rytäkäs oli sitte omistaja kaatunu  yhtä ovee vaste, ovi oli auennu ja neljä kissaa oli päässy ulos. Kaks oli kuulemma erelleen karkuteillä, ku käytiin omamme hakemas pois. Aika järkkyä, yhtä lailla siinä olis voinu karaata meiränki kissa, tai vaikka molemmat! Kessu kuulemma oli yrittäny luikkia avoimesta ovesta, mutta se hoitolantäti oli saanu sen napattua kii. Huh huh. Mutta siinä on jollekki tosi kiva uutinen luvas, kun saa kuulla että oma kissa on karaannu :(

Siä Yläneen korves ei sentäs ollu mitää kovin riskaapelia toimintaa, mitä ny jätkät innostu paiskoon frisbeetä sen mökkilammen ympärillä ja tottakai se lätty oli vähä väliä siä jorpakos. No onkivavan ja haravan kans sitä sitte vuorotellen ongittiin ylähä muttei kukaa silti plumpsahtanu veteen vahingos!

Muuten kyllä käytiin testailemas saunonnan yhteyres sitä lampee. Vähä viliponen se vesi oli, mutta ihan jees siä oli kastautua kuumasta saunasta päin. Hiukka sakiaa se vesi oli kyllä, meinaan kun sieltä nousi ylähä ni näki kyllä jos oli jääny säärikarvat ajelemati kun karvoihin oli tullu siittä vetestä mahtava mömmökerros päälle :D

Etukäteen manattiin universumin paskinta juhannuskeliä, mutta ei siä mökin maastos satanu muutaku perjantaina enste aamusta vähän aikaa ja sitte tuli pieniä vesikuuroja päivän mittaan. Sitte lauvantaina ja tänään tais tulla oikeen yks sarekuuro. Eileen jyrisi ukkonenki josain kaukana ja se olis mun puolesta voinu vaikka tullakki vähä lähemmäs mutta se paahto ohi nopiaa & kaukaa.

Korvista varmaan putoilee uusia perunoota ja grilliläskiä. Emmä ny tierä onko kesän ihaninta antia vetää jotaki iänikuusia perunoota ja lihaa / kanaa, josa ehkä jopa tuntuu mukava sytytysnesteen makuvivahre. Tai sitte tarttis keksiä jotain eksoottisempaa grillattavaa, mutta ei mun mielikuvituksella grillata muutaku samoja ulukofilepiffiä kesästä toiseen...

Tänä aamuna meinas olla kyllä vähä kaamee olo kolomen päivän siiderin ja muun kittaamisen päälle. Vattas kierti niin kympillä että olisin varmaan menny ykäähän, jos olisin jaksanu vaivautua nouseen ylähä sängystä. Onneks se olo meni ku ihimeen kaupalla ohitte ku puoliväkiste söin aamupalaa. Muuten täs ny on ollu vähä väsyny ja pöhöttyny olo mut se ny on aina jos on erellisenä päivänä deekuillu. Nenäki se ilosesti punottaa, mutta se ei taas johoru juomisesta vaan eilispäivän auringonpaisteesta.

Muutaman kerran tarkastettiin juhannuksen satoo mökin telekkarin teksti-tv:stä ja sitte netistä kännykällä, ku haluttiin tietää kuinka moni on kuollu tai törppöilly. Paras uutisotsikko oli kyllä se, että "Poliisi souti kiinni humalaisen autonkuljettajan" :D Sitte josaki päin jokku väläkyt oli ammuskellu haulikolla autosta päin. Ihime hommaa, mikä siinä on ettei vain voi olla rauhas, ottaa semmosta hilpeetä huppelia (tai olla ottamatta jos siltä tuntuu), jauhaa paskaa kaverien kans sun muuta tavanomasta? Mikä perkeleen järjenjuoksu siinä on että lähäretään jurris ajeleen autolla, pistetään pyssyt laulaan ja puukot viuhuun? Tai sitte kerkiää lausuun kuuluisat viimeset sanat "mä kusen tästä laidan yli..." ennenku molskahtaa. Emmä ny väitä että mä olisin mikää järjen riemuvoitto ittekkää aina ku oon pöhönäs mutta oon mä ainaki yhtenä kappaleena ja hengis, samate ku kanssaeläjätki.

Juhannuksena tuli taas toristettua, että kuinka ääretön huumorin (?) lähde voi ihmisen perse olla... meinaan siinä mieles, että tälläki reissulla porukka repes naurahan oikeestaan joka kerta ku vain jonku hanurista tupsahti pieru ilimoille. Muutenki juhannuksen vitsailun aiheet oli kyllä ammennettu jostain navan alapuolelta, tasasesti sukupuoleen tuijottamatta. Mutta sama se mistä vitsaillaan, jos koko porukka on sitä mieltä että hauskaa riittää :D Sinne jäi mökin hiekkalaatikollekki komeileen Ramin siskon kyhäämä hiekkakulli sekä Ramin ja toveri bestmanin väsäämät tissit. Toivottavasti sinne mökille tulis seuraavaks joku lapsiperhe ni olis perheen pienimmillä ihimettelemistä.

Huh huh ja huomenna töihin taas. Se huono puoli on monen päivän juhulinnas, että palautuminen kestää päivätolokulla. Kattoo jos keskiviikkona olis taas normaali olo?