Minkäköhän takia pistin tuommosen otsikon? En ainakaa sen takia, että tänään olis tapahtunu tai orotettavis jotaki vittumaista. Mut sikäli otsikko tietysti sopii, että ny tosiaan on perjantai ja viä kolomastoista päivä.

Jos tänään on jotaki epäonnekasta tapahtunu, ni voisin mainita tietty ainaki sen että... että mitä? Ai eiku sori, ei tänään mitää tavanomasta typerämpää ookkaa sattunu. Se tietty on tällä hetkellä ärsyttävää, et mua pierettää ihan sairaasti, mut ei sekää oikeestaan mitenkää tavallisuuresta poikkee :D

Jokku ihimiset varmaan uskoo ihan tosissansa että perjantaina 13. päivä sattuu kaikkee paskaa. Ne ei vaan huomaa sitä, että elämäs sattuu säännöllisen epäsäännöllisesti kaikkee paskaa mutta vain ne pe 13. pvä sattuneet paskat ne muistaa erityisen tarkasti ja sitte ne uskoo, että se johtu vain siitä päivästä, vaikkei se lopulta eronnu yhtää siitä yhyrestä keskiviikosta, joka muute sattu olehen 26. päivä.

Vähä niinku monet uskoo olevansa tosi pystyviä telepaatikkoja kun ne ajattelee, että jaahas mitähän sille naapurin Enskalle kuuluu ja samalla sekunnilla naapurin Enska kävelee vastaan että morjens ja sitte vaihretaan kuulumiset. Ai, ettei se ollukkaa kohtalon johoratusta? Tos kohtaa voi miettiä, montako kertaa siihen mennes oli ehtiny ajatella naapurin Enskaa eikä Enska tullukkaa vastaan.

Mut se siitä. Tänään tarttis lähtiä töitten jäläkeen körötteleen Isojoelle. Mitähän sitä tekis huomenna? En ainakaa aatellu törpötellä, ku pyhänä on ne rippikekkerit. Niin, ja viikon päästä saa törpötellä taas ihan riittävästi ku on juhannus.

Ens viikko tulee varmaan menehen aika nopiaa juhannukseen asti. Maanantaina olis tanssihariotukset, tiistaina ajellaan Yläneelle kattohon sitä mökkiä mikä vuokrattiin jussiksi ja keskiviikkona olis tanhukeikka! Josaki välis pitäs sitte viä käyrä ostamas juhannuspöperöt ja -liemet, pakata juhannuskamat ja vierä kissat "kissahotelliin" juhannushoitoon. Juhannus-sitä ja juhannus-tätä... Mut ei sitä ny viä jaksa miettiä. Jos sitte ens viikolla vasta.