Ennenku alan jaaritteleen itse otsikosta, jaarittelen vähä otsikon ohi. Tai oikeestaan mä viittaan tuohon erellisen stoorin otsikkoon, meinaan siivouspäivään. Kyllä siinä vaan sitte kävi niin, että saatiin eres hiukan siistittyä kämppää :) Imuroitiin, Rami tuli hulluksi ja pesi laattian, mä pyykkäsin ja pyhkin vähä pölyjä köökistä. Ny kehtaa porukatki tulla kylähän tänä ehtoona.

Tiistaina lisäksi päätin ostaa uuren puhelimen, vanaha ku oli menny sököksi. Siinä näyttö meni pimeeks vähä väliä enkä mä esimerkiksi nähäny enää, kuka mulle kulloonki soitti. No pääsi sitte käymään niin ikävästi, että myös tuos erellä parjattu entinen poikaystävä soitteli (joo, se pitää yhteyttä erelleen vaikkei oo oltu yhyres yli 6 vuoteen) ja olisin muuten jättäny vastaamatta, mutta ku en nähäny että justiin se soitti. Vastasin kumminki puhelimeen niinku puhelimeen vastataan silloon ku ei tiä kuka soittaa, eli mä vastasin etunimelläni enkä mölässy heti kättelys mitää "No moro mitä horo" -tervehrystä. Toivottavasti jätkä luuli, että mä oon poistanu sen numeron puhelimestani enkä sen takia tienny, kuka siä soitti!

No, tästä kaikesta ja siitä äärimmäisen mielenkiinnottomasta puhelusta viisastuneena poikettiin Ramin kans töistä tulles Giganttiin ja pokkasin sieltä ittelleni uuren luurin. Samalla mä hankin uuren tukankuivaamen ja Rami se vasta kova jätkä oliki ja osti uuren suuttimen imuriin.

Toissapäivänä meinasin mennä töitten jäläkeen kaupungille kieppuun ku Rami lähti työkaverinsa kans Forssaan kalahan. Mutta sitte mua rupes laiskottaan ja röhönötin kotona koko päivän. Kerranki oli muute Rami saanu kalastusluvalle vastinetta: se toi ehtoolla kotio kolome kirjolohta!

Eileen mentiin sitte yhtenä kaupungille osteleen kaikkee pientä sälää. Ostettiin muun muas kauppahallista melekeen puolitoista kiloo mausteita! Rami kanniskeli sitä maustesäkkiä käsipuolesansa ja jos olis sattunu hukkaahan äijän silimistänsä, se olis ollu heleppo löytää hajun perusteella. Eikä minkää pierunhajun niinku tavallisesti, vaan mustapippurin hajuvanaa seuraamalla :D

Kuten tua aluus mainittin, porukat tulee tänään Turkuun. Huomenna nimittäin ostosrumba jatkuu, ku lähäretään Virohon ostaan hääviinoja. Tänä viikonloppuna on Turus keskiaikamarkkinat, siä vois illalla käyrä pyörähtämäs jos vaikka löytyys sieltä tällekki päivää jotaki ostamista ;) Jos ei muuta ni aina voi jonku toopin kaljaa ostaa ainaki.