Keksi täs ny sitte kiriottamista ku ei oo tapahtunu mitää! Kesähommat alako Raision tehtailla ja silleen.

Aika löysästi on tää viikko menny töitten puolesta, oon vähä viimme vuoresta kertaillu muutamien analyysien tekoo ja tottakai pari ekaa yritystä meni heti päin vittua! No, kolomas kerta toren sanoo ja johan tuli kelevollisia tuloksia. Sitte eikun reenaahan seuraavaa analyysimenetelmää.

Komiat hellekelit pukkas sitte tähän välihin. Oikeen ilo sotkia pyörällä töistä 40 minuuttia kotio ku on pitkälle kolomattakymmentä lämmintä! No näin se menee, helteet käy näyttäytymäs lupaavasti ennen juhannusta ja itte juhannuksena on kylymä ku pingviinin persees.

No ku tulin maininneeksi sanan juhannus ni siitä vois lohkasta vähä enempiki tarinaa. Ollaan kaveriporukalla vietetty tähän asti monta monituista juhannusta Nauvos yhyrellä leirintäalueella teltta- ja asuntovaunumeiningillä. Täksi vuoreksi päätettiin vaihtaa maisemaa ja vuokrattiin Yläneeltä mökki. Oli viä semmonen, ettei siä oo muita mökkiä lähimainkaa, mitä ny mökin omistaja itte taitaa asua siinä meleko likillä... Mut tottahan me siivosti siä ollaan, kuinkas muuten :D Ihan yhtä siivosti ku suomalaaset keskimäärin...

Oli puhetta pariskunnan "kaaso&bestman" kans, että tarttis vähä nähtäällä ennen juhannusta ja vähä suunnitella sitäki retkee. Mä aattelin sitte, että kyselen vähä kaikilta jussiretkikuntalaisilta, josko lauvantaina nähtääs mutta alakaa tuntua siltä että kaikilla on jotain muuta menoo. No helevetti, mä ainaki aion loikata tuosta kämpän kohtaa vaan tien yli viereiseen puistoon, ottaa vähä evästä mukaan ja säilöö aivosoluni alakoholihin ettei ne pilaantusi auringonpaahtees! Tuo toimii vähä samalla hariotuksena juhannusta varte! Niin että tehkööt muut ihan omat etukäteisvalamistelunsa vaan keskenänsä :P

Ja sanasta etukäteisvalamistelu tulee uhkaavasti mieleen häät. Enpä oo montaakaa asiaa niiren etehen teheny huhtikuun jäläkeen, mitä ny vähä vanahoja kuvia oon plarannu. Kai täs käy perinteisesti siitäki huolimatta, että oon koittanu kaikenmoisia pikkujuttuja hoitaa jo sata vuotta etukätehen, eli sinne viimme tippaan jää kumminki milioona asiaa hoirettavaksi ja sitte tulee kauhia kiirus ja ressi. Mut on kai oltava onnellinen, jos se ressi tulee sitte vasta viimme tingas. Meinaan ku jokku hullut ressaa häistänsä jo ainaki vuoren etukäteen ja kaks vuotta jäläkikäteen ku ei joku asia mennykkää ihan niin ku oma Personal Wedding Designer suunnitteli.