Aurinkoo ja siideriä ei puuttunu tästä viikonlopusta! Ainakaa perjantain ja lauvantain osalta, tänään en oo pahemmin nauttinu kumpaakaa.

Sekä perjantaina että lauvantaina suuntasin Ramin kans asianmukasesti varustautuneena tuohon tien toiselle puolen puistoon. Perjantaina meirän seuras piipahti kaaso&bestman ja Ramin sisko. Viimmeksi mainitun kans lähärettiin käymäs viä Börsis mut ei jaksettu siä kovin kauvaa palloilla vaan kipitin Ramin kans Martinsillan grillin kautte kotio.

Lauvantaina taas nautittiin nestemäisten eväitten lisäksi ihan kiinteetäki ravintoo samaases puistos. Aurinko vaan porotti niin kympillä ettei millää jaksanu siinä puistos kärvistellä kovin pitkään. Käytiin sitte kämpillä hiukka jähtymäs kunnes paineltiin yhteen jokilaivahan istuun Jaakon kans. Että kyllä ny on vietetty aikaa sisarusten kans oikeen huolella! Jokipaatista siirryttiin Hesen kautta Rentoon. Että pitiki sitte istua semmosen Photo play -pelikoneen ääreen, siihen uppos varmaan yhtä paljo rahaa ku mitä kaarettiin paukkujen muoros kurkusta alaha! Tai no... ei siihen pelikoneeseen ehkä ihan NIIN paljo menny, jos oikeen tarkkaan aattelee. Mut hirveen mukavasti siinä kulu aikaa paskaa jauhaes ja pelates.

Olin etukäteen ihan varma, että tänään olis ihan kamala olo ku tuli kahtena iltana lipiteltyä, mutta tänään on ollu oikeen yllättävän normaali fiilis! Mitä ny oon mässänny vuoroon suolasta ja vuoroon makiaa, mutta niin mä olisin teheny ehkä muutenki ku eilisestä sattu kaikenmoista hyvää jäämään ylitte :D

Piipahrettiin Ramin porukoilla tänään. Aikomus oli viä eileen, että oltas menty pyörillä, mutta laiskoteltiin ja mentiinki autolla. Se oli lopulta ihan hyvä veto, ku raahattiin vanahoja valokuva-alapuumia meille ja käytiin kaupaski. Ei tarttenu raahata selekä vääränä heltees mitää rojua. Kyllä sitä saa taas ens viikolla sotkottaa pyörällä ku taas työviikko alakaa.

Ens viikolle on kyllä uhkaaltu vesisateilla. Kun ny ei koko viikkoo sataasi ettei jäisi työmatkapyöräälyt vain puheeksi. Muuten sais kyllä sataa oikeenki mielellään ku on niin helevetin kuivaa joka paikas. Mut jos mä saisin ny leikkiä jotain ilimojen herraa, mä pistääsin kunnon ukkospiliven killuhun tuonne sataman päälle! Mä laukkaisin pää kolomantena jalakana ylimmän kerroksen mattoparvekkeelle kameran kans salamoota kyttäähän!

Ukkoset on kyllä kiehtovia sääilimiöitä. Ne samalla vähä pelottaa ja samalla kiinnostaa kuitenki niin julumetusti. Mä aina lasken salaman väläkäyksestä sekuntia jyrinään ja pähkäälen, mihinä asti se on kohoralla ja onko se tulos kenties likemmäksi. Joskus tekis mieli lähtiä seuraahan, mihkä ukkonen menee, jos se vaikka sattuu pyyhältään jostain lähiltä ohitte. Ollaan me Ramin kans kyllä muutaman kerran lähärettyki ukkosen peräs ajeleen :)

Varmaan jokku jaksaas ihimetellä sitä kuinka joku oikeen toivoo ukkosta, mutta kai mä voin toivoo ihan mitä keliä vain ku ei se keli kumminkaa toivomalla muutu. Ja seki on mun mielestä vähä hassua ruikuttaa ja olla naama norsunvitulla sen takia, ettei satu olehen ihan mieleinen ilima! Ilima ny vaan on semmonen että se vaihtelee ja se on vaan pakko sietää, tuli taivaasta mitä hyvänsä. Onhan se toki ärsyttävää jos oot vaikka suunnitellu kauvan jotaki puutarhajuhulia ja muuten paistaa aurinko mutta justiin juhulapäivänä tulee vettä ku Esterin perseestä, mutta minkäs teet. Ja sehän ny on ihan fakta, että jos on vähäki sateenuhkaa olemas, ni se sare tulee aivan varmasti jos lähäret johki käveleen ja unohrat sateenvarjon kotio!

Mistähän muute semmonen sanonta tulee, että "sataa kissoja ja koiria?" Tuliski semmonen sää joskus, mä ottaisin kii niin monta kissaa kun vaan ikänä saisin ja toisin ne meille asuhun! Mutta kuten sanoon, ei sää toivomalla vaihru, niin kivaa kun se joskus oliski.

Ja nymmä kyllä lopetan tän kiriottamisen tältä päivää ku kerran meni jo vallan säästä jauhamiseksi!

Anne_kes08.jpg

Siinäpä kuva musta puistos istumas lauvantaina. Käsivarsiki se jo mukavasti auringos punottaa. Oon muute helevetin tyytyväinen tuohon mekkoon (joo, tuo on mekko eikä vain musta paita), vaikka se onki musta ni ei oo mitenkää liika tuskasen kuuma vaates kesähelteelläkää! Johtuu varmaan siitä että tuo on pellavaa. Hinta kyllä hirvitti ostaes, mutta ei karuta enää yhtää, ku on käytös torettu ihan täyrelliseksi kesävaatteeksi!