Päivät on hitaasti marellu päin vi...ikonloppua ja taas olis lystinpitoo tiedos huomisesta alakaen, ku pitäs tonne jokirantaan raahautua haisteleen DBTL-tuulahruksia. Mitää kummempaa plääniä ei siis oo, tavote olis lähinnä vain pitää kivaa ja nähärä kavereita.

Tänään pitäs tuhota todistusaineisto siitä, että ollaan kissojen kans loisittu Ramin porukoitten kämpäs :P Lähinnä tarkottaa sitä, että pitää hoitaa likaset astiat pois tiskipöyrältä ajelehtamasta ja sitte imuroira eteisestä ja kylyppäristä kissanhiekka pois lattialta. Onkahan kissat ollu sitä mieltä että se eteiskäytävä on liika liukas baana juosta ja sen takia sinne on kylyvetty niin helevetisti santaa?

Sitte ku pääsee huomenna kämpille, pitäs tuhota toristusaineisto siitä, ettei meillä oo mitenkää siivottu sen jäläkeen ku Kekkonen tyhyjää potkasi. Tosiasias meillä kyllä on siivottu sen jäläkeenki, mutta ku toristeet puhuu mua vastaan ni minkäs teet. Ei muuten olisi mitää väliä mutta jos viikonvaihtees meirän kämppää käytetään DBTL-tukikohtana muittenki ku mun ja Ramin toimesta, ni olis se kivempaa, ku ei vieraitten tarttisi kuvitella (tai arvata), että mun ja Ramin yhteinen harrastus on pölypalloilla sisustaminen.

Täshän joutu suorastaan paiskiin töitä tänään! Ku yhyren homman sai viimein tehtyä, ni tajus että tekemättömien töitten jonoon on marssinu kolome seuraavaa urakkaa. Ärsyttävää, ku on ensinnäki pari asiaa yhtä aikaa kesken ja sitte viä on alottamatta ainaki saman verran. Mulla tulee ainaki semmonen olo, että olisinpa meritähti, voisin hakata irti oikeen kären ja kasvattaa tilalle toisen ja se oikee käsi vois kasvattaa uuren Annen ittensä jatkoksi. Sitte ku ny on viä ikäänku pikku rasitteena se, että "ei ole mikään kiire kunhan ensi viikon alkupuolella olisi valmista"... Mulle sopis paremmin sellanen työjärjestys, että sais keskittää ajatukset kerralla vain yhteen juttuun ja murehtia seuraavaa vasta sitte kun sen yhyren on saanu klaarattua.