Asuin Isojoella, mulla ja Ramilla oli siä kämppä. Olin pyörimäs kylillä kaverien kans ja sitte mulle esiteltiin joku Isojoelle muuttanu mies. Sen nimi oli Henni ja se näytti ihan joltaki näytteijältä, olisko ollu joku David Arquette tai semmonen. No sillä oli kumminki lyhkänen, sekanen tumma tukka ja vähä parransänkee. Muutenki se oli jotenki vähä niinku sen tukkaki: vaatteetki pikkusen repsotti sen päällä.

Josaki vaihees mentiin porukalla sen Hennin kämpälle, se asu josaki rivitalos. Mä aattelin, että onkahan sen kämppä yhtä räjähtäneen näkönen ku äijä itte, mutta sen kämppä oliki ihan mielettömän siistis järjestykses. Tosin se ei ollu imuroinu aikoihin, siä oli pitkin lattiaa ja joka huonekalujen päällä kauhia santakerros.

Mentiin sen äijän olkkariin istuun rinkiin olkkarin pöyrän ympärille. Mä putsasin käsin tuolilta hiekkaa pois ja istuun siihen. Rami ei ollu siä kämpäs mukana. Mulla oli Hennin kans jotaki silimäpeliä ja mulle tuli semmonen olo, että mun on pakko päästä olehen sen kans joskus kaharen kesken.

Sitte vaihtu päivä ja olin taas kylillä, tällä kertaa yksin. Tapasin kylillä Hennin. Me oltiin menos sen kämpille ja mä mietin, että mitähän ihimiset ajattelee jos näkee. Sitte meitä vastaan käveli yks Jani. Se tunsi kans Hennin ja sano tulevansa Hennille kylähän. Henni ei keherannu kieltää, vaikka se olis halunnu olla mun kans kaharestaan. Sitte me kolome istuttiin Hennin kämpillä ja mä huomasin, että viimme kerran jäläkeen Henni oli imuroinu. Sitte mä kyllästyyn orottaan, että se Jani lähtis kotio ja lähärin itte pois.

Sitte oli taas uus päivä. Tällä kertaa oltiin mun ja Ramin kämpän keittiös. Tää Henni istuskeli josaki tuolis keskellä keittiöö ja sillä oli jotku älyttömän fiinit kuteet päällä ja tukkaki oikeen viimesen päälle sliipattu! Se kuiskas mulle, että oli laittautunu mua varte. Mä hymyilin sille, mutten sanonu mitää ettei Rami olisi kuullu. Kävelin muina miehinä pöyrän ääreen syömään riisimuroja. Istuin jonku seinän takana silleen, etten nähäny Henniä.

Kesken murojensyönnin Rami lähti hetkeks huoneesta pois. Kävelin Hennin työ ja mietiin, että ei kai ny kukaa näe meitä? Hoksasin, että kissat kyllä näkee, mutta sitte muistin että eihän ne mitää kerro kellekkää! Mä kipasin äkkiä Hennin sylihin ja me pussailtiin sen minkä eherittiin. Lopulta kellahrettiin lattialle päälletyste kunnes mä sanoin, että olis paree nousta ylähä ennenku Rami tulee takasi huoneeseen.