Torstai on toivoo täynnä. Oon meinaan koko päivän toivonu, että olis huominen! Ja mieluiten huominen n. klo 14, kun meikä-ämmä sulukee työpaikan oven takanansa ja läksii viikonlopun viettohon.

Ruisrock alakaa huomenna ja oon menos Ramin siskon kans sinne! Mukavasti on viä luvattu oikeen lämmintä keliä, eli täytyy taas olla tarkkana tuon nestehuollon kans ;) Ei vaan, kyllä mulla on päätarkotuksena käyrä kattomas bändiä, meinaan kolome mun suosikeista esiintyy huomenna, meinaan Amorphis, Sonata Arctica ja Nightwish.

Siiderin juominen on lähinnä semmonen sivutoiminen hommeli huomenna. Sinne alueelle ei eres saa vierä omia juomia enkä jaksa ruveta piilottaan mitää viinalekaa tissien välihin niinku yks kaveri teki kerran :D Kyllähän siä siis myyrään kaljaa ja sirukkaa mutta jos sitä meinaa vähä kierrellä ympäriinsä ni ei sitä koko ehtoota joura kaljateltas istuhun. Olin kaks vuotta sitte Ruisrokis ekaa kertaa, päivä oli sunnuntai (ja seuraavana päivänä tietty töihin) ni en kauhiasti viittiny juora ja tulinki siihen tulokseen, että tuommosilla festariilla on ehkä ihan hyväki juttu ku ei oo siinä kunnos ku aika valitettavan moni, että konttaa josaki kuralätäkös niin ettei kaverikkaa oo enää jaksanu kattella vaan jättäny örveltäjän piehtaroitteen rapakkoon yksinänsä. Ei muuten muttaku festareilla tuntuu viihtyvän kans kaikenmoista perkeleen hiihtäjää, jokka sais mun puolesta suksia vittuun, ni paree ettei saata itteensä ihan tierottomaan tilaan ettei kukaa ala käymään päälle joko ottahan väkisin rahapussia tai sitte antahan väkisin jotaki muuta...

Mä saan huomisesta alakaen viettää 4 päivää kesälesken auvoisaa eloo ku Rami lähtee porukoittensa kans Ylikiiminkiin sukuloisimaan. Ramin äiteen suku ku on sieltä kotosin. Itte meen sinne peräs tiistaiehtoona, mutta siihen asti saan teherä kaikkee mitä Ramin aikana en saa teherä, kuten syörä hernekeittoo! Lisäks meen lauvantaiehtoona kattoon Sinkkuelämää-leffan! Sitte pyhänä meen kaasotoverini kans sen mökille keräileen kasveja tulevia langanvärjäys-viherpiperrysprojektia varte.

Maanantaina ja tiistaina varmaan elän niinki vaarallisesti, että töitten jäläkeen verän sitä hernesoppaa, piereskelen antaumuksella (mitä en suinkaa Ramin aikana harrasta, heh heh), surffaan netis ja murehrin tulevaa 4-5 päivän nettipimentoo. No mut emmä ny viä jaksa järkeillä ens viikkoo, katotaan sitte vasta ku on tämä viikko saatu päätökseen.