Aiemmin suunnitellusta poiketen päätettiin lyhentää yhyrellä päivällä tuota anoppilan ekskursioo. Siä on taloyhtiös ikkunaremontti menos ja tänä aamuna sinne vissiin tulee ikkunaheppuja hääriin ni aateltiin että ehkä on paree, ettei päästetä kissoja osallistuun ikkunanvaihtotalakoisiin.

Vietiin enste kamamme kämpille ja sitte muutaman mutkan kautte oltiin tulos hakeen viä kissakki kotio. Mullahan oli viä pyörä anoppilas ja enste meinasin, että olisin sen itte polokassu kämpille, mutta sitte sain kuningasajatuksen: vierään se pyörä yhyren Ramin kaverin työ, joka asuu ihan siinä parin saran metrin pääs. Kyseinen jannu ku on muutenki tulos meirän kans ehtoolla humputteleen ni keksin, että jos se polokis sen mun pyörän meille ni saatas samalla sekä pyörä että kaveri oikiaan osotteeseen iliman, että mun tai Ramin tarttis nähärä pyörän tai kaverin hakemisen vaivaa ;) Tosin toi mun irea oli oikeestaan vitsi, olin ihan varma että se kaveri nauraas paskasesti päin näköö jos sille tommosta eherottas, mutta Rami eherotti siltiki ja kaveri viä suostu :D

No, toivottavasti tää kaveri ei ihan aamusta ala pohojustaan laiturikuntoonsa, että saatas tosiaan pyörä ja jätkä perille yhtenä palana... Tää kaveri ku ei oo mikää lasiin sylykiä ja vaikka oliski, se on varustettu niin uskomattomalla tuurilla sekä säheltäjänlahajoilla että mä joskus ihimettelen, mitenkä se ei oo viä kuollu tai vähintään linnas.

Oli taas vaihteeksi kiva nukkua omas sängys. Tosin mä vähä jäin kaipaahan sitä anoppilan parisängyn laajuutta, ku tuo oma "puolentoista hengen" peti hankkii välis tuntua vähä ahtaalta ku iso ämmä koittaa mahtua reherin kokosen äijän viereen ja sitte jos viä joku katti sattuu rojahtaan jalakopäähän leviäksi, ni kääntyile siinä sitte antamatta tai saamatta turpiin.

Kessu suoritti tänäki aamuna meirän kämpälle omialtaasen aamunavauksen menemällä viiren aikaan parvekkeelle mouruaan. Mä en käsitä mikä himo sillä kissalla on käyrä nimenomaan siä parvekkeella uluvomas. Ei siinä mitää, mun mielestä se kuulostaa ainoostaan huvittavalta mutta onkahan ykskää naapuri samaa mieltä? Muuten Kessu on kyllä meirän kissaparivaljakosta hienohelemasempi, suorastaan neitimäinen välillä mutta miehekästä älämölöö se kyllä osaa päästää suustansa :D Toisin ku muuten äijämäinen mörökölli Simppa, joka piipittää ja miukuu ku pieni pirpana!

Eileen olis jo ollu vähä sellanen olo, etten olisi pistäny hanttiin vaikka joku olis aikaistanu viikonlopun alakamista yhyrellä päivällä. Niinpä jo eileen tuskailin, että kuinkahan pitkänsitkiä tästä työpäivästä viä kerkiää tulla... Pitää kai mennä jatkahan hommia taas ni ehkä aika kuluis joutusammin ku paskaa jaaritelles.