Hah hah, luulitte tietysti että mä oon teheny ensimmäisen ja viimisen sukellukseni Aurajokehen viikonlopun aikana ku en oo jo sunnuntaiehtoona raapustanu mitää viikonloppuraporttia. Ikävää tuottaa pettymys, mutta kyllä tää viä henki pihisee, vanhan viinan hajuki alakaa siitä jo haihtua :D Meirän nettiyhteys sen sijaan on ottanu välikuoleman vissiin jo kolomatta viikkoo sitte ni se on hiukka rajottanu mun (netti)elämää!

Helevetin Sonera, ne on jotaki valokaapeliyhteyttä vissiin vetämäs ja pitäs nettiyhteyksien nopeurekki kasvaa ja ties mitä muuta vitun hienoo mutta totuus on se että niitten hienot viritykset ei ainakaa viä toimi ensinkää. Kun ny koittasivat saara sen valon päälle sinne kaapeliinsa, tai vaikka ensin omaan yläkertaansa ni olis kauhian kiva. Rami soitti niitten asiakaspalaveluun perjantaina ja sanoovat, että alakuviikosta pitäs olla vian korjattu. Pitäs ja pitäs... Rami kysy puhelun lopuksi, että "Kehtaattko viä lähettää laskunki tältä ajalta?" No ne vastas, että mikäli tuosta katkoksesta laskutetaan, ni ei pirä maksaa ja ilimottaa vaan homman nimi asiakaspalaveluun.

Muuten viikonloppuna oli kyllä ihan hauskaa enkä mä ny tota nettiä ehtiny kauhiasti kaipaahankaa ennenku eileen, ku homehruttiin Ramin kans koko päivä kotona. Perjantaina oli viä puistos istumista suosiva keli ja niinpä siinä sitte muutaman kaverin avustuksella kumottiin virvokkeita viereises puistos ehtoopäivästä. Sitte myöhemmin käytiin osallistumas kaupungin hulinoihin. Lauvantaina oli osittain sama kaava, mutta puistoon ei tarttenu mennä ku sateli vettä pitkin ehtoota. Helekutisti oli porukkaa liikentees kaikenkaikkiaan, mut oltiinpa kaupungilla sen verta aikasin, että päästiin viä johki baarihin jonottamatta. Kotiokki tuli suhteellisen aijoos mentyä, ni ei sitte ollu mitää pahempia krapulojakaa, mitä ny eileen väsytti vaan ihan kybällä eikä Ramin kans välitetty juuri sohovalta poistua muutaku jääkaapille.

No, en ny tän pitemmälti kehtaa jaaritella, ku tarttis tosiaan töitäki tää teherä... mut se on sitte Soneran vika jos mun täytyy työmaalla käyrä netis, ku en kerta kotonakaa voi :D