Vähitellen alakaa virta palata lapasiin viikonlopun jäljiltä. Maanantai meni ihan uskomattomas koomas, ku enste valamiiksi väsyneenä valavoon puoleen yöhön ku piti vaharata lähestyvää ukkosta niin ikkunasta ku ukkostutkasta käsin ja sitte viä Simppa vinku, känisi ja kollasti aamuyöstä alakaen ni kuuren tunnin yöunista valavoin ehkä kolomanneksen :P

Töitten jäläkeen maittoki uni, toisin ku ruoka. Otin keveet kolomen tunnin päikkärit ja olsin nukkunu varmaan pitempäänki, ellei Rami olis herättäny ja tahtonu kauppahan. Shoppailun voimalla piristelin itteeni sitte eilenki, ku mentiin enste kaupungille ja sitte viä kipastiin Länsikeskukses. Suurin osa ostoksista ja muista asioista liitty häihin, kuten vaikkapa kertakäyttömukit, mutta tein mä sitte vähä mielenvirkistysostoksiaki, vaikka kaipa nuo mukitki mielenvirkistykseen liittyy viimeistään käyttöönottohetkellä ;) Ostin pari cd:tä ja pari paitaa ja pari hiustököttiä. Tuplavarmistus, ku osti kaikkee kaksin kappalein.

Voi hitto, jos mun pitäs valita joku riippuvuuren kohore, ni mä valittisin varmaan shoppailun :D Mä voisin ostaa vaatteita, kosmetiikkaa ja kissantavaroita varmaan rajattomasti, ellei rahat ja tila loppusi kesken! Ja onneks on viä tämmönen maharollisimman hankalan mallinen kroppa ni ei mitä tahansa riepua voi ostaa tuosta nuon vaan. Mutta onnistuneesta ostosreissusta saa kyllä hyvän mielen, enkä ainakaa oo onnistunu sillä viä krapulaa saamaan ;) Paitsi ihan pari kertaa on jäläkeenpäin pänniny, kun on ostanu jonku vaatteen mikä lopulta jäi käyttämättä taikka hommannu yhyren biisin tuntemuksen perusteella cd:n, joka onki sitä yhtä biisiä lukuunottamatta sisältäny pelekkää sontaa. Mutta tuo ny on viä pientä viinakrapulaan verrattuna.

Nyt ku olo alakaa olla kohtuullisen normaali, voi taas suhtautua tulevaisuuteen luottavaisesti, ainaki siis tähän tulevaisuuteen minkä takarajana on häät. Ei tartte enää jännätä, koskahan on polttarit ja uskaltaa teherä viikonloppusuunnitelmia iliman pelekoo, että kaverit pistääki pläänit uusiksi. Rami otti juminiskansa kans viä tänki viikon saikkaria, niinpä siitä riemastuneena pyysin perjantain vapaaks töistä ja torstaiehtoona lähäretään Isojoelle, jahka enste ollaan käyty kaason & bestmanin tykönä grillailemas polttariista jääneitä läskejä ;)

Mulla on tuon Kuningas Alkoholin kans semmonen sopimus, että mä en alaa sitä orjaileen, vaan että mä oon se joka määrää (otti)taharin. Mutta mun täytyy varmaan muistuttaa sitä (ja itteeni), että se meirän sopimus ei tiemmä velevota mua joka viikonloppu kutsuun sitä kylähän... Vois vaan meinaan viime aikojen biletaajuuresta luulla muuta. Viimme viikonlopun seleväpäisyys kaatu äkkiarvaamatta tiettyihin seikkoihin, mut ens viikonvaihteesta vois selevitä paremmalla menestyksellä. Ja mikäs siinä on selevites, jos ei oo koskaa kännis ollukkaa!