Viikonloppu alakaa olla taas kerran paketis, viä ku saan tänne jotaki raapustetuksi ni sitte oon aika valamis petihin ja vastaanottaan toistaaseksi viimisen työviikon.

Tähän aikaan vuoresta erityisesti sieppaa kun täytyy asua johonaki helevetin kerrostalokopperos keskellä kaupunkia. Isojoella ja samate Honkajoella mökillä pääsi toteuttaan omia perverssiä syksyfantasioitansa, ku käytiin sienes, kalas ja marjas. Saaliina oli kopallinen kanttarelliä, litra vattuja ja noin nelikilonen hauki! Hauiksen tosin pyyrysti Rami, enhän mä ny koskaa mitää kalaa saa :P Porukoitten sekä mamman ja papan kasvimailta saatiin lisäksi tilliä, persiljaa, perunaa, sipulia, tomaattia ja kurkkua. Sitte mamma anto viä pullon viinimarjamehua ja kotiviiniä.

Uskaltaaskahan varovasti alakaa toivoo, että itte sais jo ens kesänä tunkia omat käpälänsä oman pihan multaan ja ruveta kasvatteleen kaikenmailman rehusia? En taira viä uskaltaa ruveta intoileen liikoja, kun tosiaan tällä erää työt loppuu ens viikon perästä. Vituttaa, kun enste tua Raisiolla jo varovasti väläyteltiin maharollisuutta jatkaa siä viä hommia, mutta ei se sitte onnistunukkaa ainakaa tällä tietoo, johtuen siitä labrojen siirtymisestä toisen firman omistukseen. Eherin olla hiukka liika varma töitten jatkumisesta, senpä takia pännii kun ehti nuolasta ennenku tipahti.

Mutta kaikesta pitää vaikka väkisin kaivaa jotaki hyvää, ni täs on tietty hyvää se, että saapahan ainaki pitää "lomaa" koko syyskuun. Pitäs vaan muistaa kipittää heti perjantaina työkkäriin, niin saa sitte lokakuus nuo syyskuun lomarahat...

Alakaa vähitellen pientä hääressiäki pukkaahan. Tänään oli vika ilimottautumispäivä niihin kinkereihin ja seuraavaks pitäs sitte ruveta sorvaahan istumajärjestyksiä ja sen sellasta. Tuo käsite "sen sellasta" sisältää kohtuullisen monta pikkuasiaa ja justiin nuitten pikkujuttujen kans meinaa mennä hermot ku koko aika on semmonen olo, että minkähän niistä pikkujutuusta mä viä unohran! Ääh, olis ny vain pian alta pois koko ooppera ni loppuis tää järjestelyistä märehtiminen. Niin, ja vois mennä parturiin ja vetää vaikka irokeesin jos sille päälle sattuu. Alkaa jo tympästä tää platku roikkutukka.

Mut nymmä alan tästä valahtaa kohti unten valtakuntaa, ni pääsen maharollisimman pian kattoon, mitäs paskaa ens viikko on puolillaan!