Viikonloppu on taas takanapäin ja eipä täs taira olla muuta tekemistä ku orotella seuraavaa ja koittaa keksiä jotain puuhasteltavaa, ettei se orotteluaika kävisi kovin tympiäksi.

Perjantaiehtoona kävin viemäs Ramin ja sen pari kaiffaria niistä toisen veneelle, ne kun lähti Houtskäriin sillä kaverin paatilla. Sitte sieltä menin kaason työ, kävästiin hakemas kaupasta ruuat mökkireissulle ja istuskelin ehtooseen asti siä turisemas. Rami soitteli joskus alakuillasta, että "tullaanki sunnuntaina bussilla takasi..." Kaverin vene oli taas vaihteeks päättäny levitä kesken reissun. Kyllä ne sillä perille pääsi jotain etananvauhtia puksuttelemalla mutta eivät sitte halunneet sillä enää takasi körötellä.

Ai miten niin vene oli levinny "taas vaihteeks"? Siten niin, että ei ollu ensimmäinen kerta. Eikä eres toinen. Mahtaako yhyren kären sormet riittää laskehen, montako kertaa sen paatin kans on joku koittanu teherä jotain vähäki pitemmän matkan reissua ku jälleen on se romutoosa menny solomuun. No eipähän onneksi oo Ramin rakkines. Lähinnä tuntuu vaan surkuhupaisalta, miten joku purkki voi kerta toisensa jäläkeen teherä tenän ja jättää Mikki Hiiret merihätään eikä herrat silti menetä uskoonsa lopullisesti siihen vempeleeseen. Korjataan vaan se pärähtäny osanen ja mennään takasi vesille - ja jännitetään, että mikä vieteri laukee seuraavaks.

Ämmäin mökkireissus ei sentään koettu mitää vastoinkäymisiä. Ruuat ja juomat maistui ja molempia oli riittävästi, mut ei kumminkaa kukaa nauttinu liikaa kumpaistakaa ;) Saunottiin, pelattiin Bingoo, järjestettiin Levyraati ja sitte muuten vaan jauhettiin paskaa. Eli ihan tavanomanen tyttöjen mökkiretki.

Heräilin tähän päivään jokseenki pöhöttyneenä ja sain taas manata, että sen minkä arkena painostansa kadottaa, keräilee viikonlopus takasi kolominkertasesti :P Niinpä lähärin kaupungille reippaileen, kävin muun muas viemäs hääkuvan Turun Sanomien toimistolle jotta saan kerranki lärvini siihen lehteen ens sunnuntaina ja sitte kävin shoppailemas kauhian lastin hiustököttejä ku olivat tarjoukses. Viä ku joku käyttäs kaikki vanhemmat hiusmyrkyt pois, ni pääsis niihin uusiin käsiksi :P Tai no kyllähän mä varmaan mitä pikimmiten ihan vain testaan ne uuret, mut käytän toki sitten ne vanhat pois ensin... mut toisaalta mä huomaan, että ne uuret onki kivempia ni sitte ne vanhat jääki taas vaihteeks käyttämättä. No mut ne vanhat voi vaikka vierä äitille, jos se vaikka tykkäis niistä? Tai sitte puhuristan niillä vaikka kissanhiekkalapioo.

Kyllä vaan, jos on oikein lahjakas kuten mä, niin saahan sitä vaikka kuinka paljo aikaan tekstiä tyhyjästä. Melekein vois tästä jaarittelun määrästä erehtyä luulehen, että mulla olis jotaki elämää, vai mitä?