Taas sain toristuksen siitä, kuinka ei IKINÄ, eikä MISTÄÄN asiasta kannata iloita liika aikasin! Ei, tää vuodatus ei koske sitä työasiaa, mut kattotaan jos seuraava jäkätys vaikka koskis, koska tuli siitäki ny jo tos erellä riemuittua, ja koska tää logiikka osottautu taas päteväksi.

Viimme viikolla olin flunssas. Se alako tiistaina, ku ihimettelin minkä tähäre paleltaa ja silimät on ku kaks päähän upotettua kuumaa kivee. Kuumettahan mulla oli, pitkästä aikaa. Ihime kyllä ei ollu muita oireita, ku yleensä mun flunssat on semmosia, et kaikki muut oireet tulee kyllä mut ei sitä kuumetta. Sitte viä justiin oltiin telekkaris sanottu, et ny on liikentees semmosta räkätautia mihin ei välttämättä kuulu kuume ollenkaa, mut kaikenmoista muuta mukavaa senki erestä. No, kaiken voi aina teherä toisin.

Seuraavana päivänä mulla oli vähä nuhaa ja yskää, ja sitä seuraavana ei ollu enää paljo mitää. Täskö tää flunssa ny oli, ei eres sitä ainaista kurkkukipua ja kauhiaa köhää, joka kestää elämää pitempään? Perjantaina sai sitte ilokseen toreta, ettei musta tullu sillä kertaa sen kipiämpää! Niinpä niin, ei sillä kertaa.

Sen siitä sitte sai ku ehti tuulettaa flunssansa olemattomuutta! Meinaan eileen ehtoolla kurkku tuntu vähä omituiselta ja tänään se onki ollu aiva riipivän kipiä. Ihanku joku Kaikkien Flunssien Äiti olis hoksannu eileen illalla, että "Kattos perkele, tuon ämmän kohoralta jätin viimmeksi kurkkukivun vallan välihin! Korjataanpas asia ensi tilassa... "

Ei muuten mitää, mikäpä täs on työttömän sairastelles, mut ku olis justiin vähä elämää tilattuna viikonvaihteeseen ja ens viikollekki. Tänään pitäs mennä kaveripariskunnan työ saunoon ja tekeen tulevaisuuren juonia... kysees ku on just Kaaso&Bestman ja tulevaisuuteen liittyy se äitiyslomasijaisuusmaharollisuus. Lisäks ens viikolla alakaa se lääketesti enkä mä tiä huolitaanko siihen jos sattuu olehen kovin kipiänä. Ei ainakaa saa mitää lääkkeitä syörä tautiinsa, et varmaan tää flunssa saavuttaa huippunsa sitte sillon.

Koska siinä kohtaa on myöhästä pyllistää ku paska on jo housuus, ni mainostetaanpa taas jälleen sen työkuvion uusinta käännettä. Kaveri justiin ilimotti, että sitä työpaikkaa ei pistetä hakuun, eli mikä tietää sitä että mä oon ainaki tällä haavaa ainua kun on tyrkyllä siihen tehtävään! Laaritaan kumminki tänään kaverin kans mulle viimesen päälle fiilattu työhakemus ja laitetaan se ens viikolla menehen ja toivotaan, että hakemus vakuuttaa herrat Isot Herrat.

Kuulostaa varmaan meleko hyvältä tilanteelta, mut täytyy varmaan heittää kaikki tulevaisuuren usko helevettiin ja iloita sitte vasta ku jotaki konkreettisesti saa, kun näyttää siltä että pikkuasiooski menee heti pieleen jos erehryt nuolaseen liika aikasin!