Enste mä aattelin että mä en alaa viä hehkuttaan. Kun ei varsinaisesti viä oo mitää hehkuttamista, kunhan ny vaan tämmöstä varovaista toiveikkuutta. Mut mitäpä sitä sitte panttaahan, et kuinka mua hiukan jänskättää... tai mitä paskaa, oon ihan kunnolla täpinöös!

Kaveri on ny saanu sitä äitiyslomasijaisuus-asiaa eteneen sen verta, että siä työmaalla on päätetty että sijainen otetaan, mut se seleviää loppuviikosta, että ottavatko sijaisen suoraan vai pitääkö pistää paikka hakuun. Ja ilimeisesti, jos mitää hakua ei järjestetä, se paikka olis meleko varmaan mun ja jos järjestetäänki, ni haku ei tulis vissiin mihkää ihan hirveen yleiseen tietoon ja mähän saan kaverilta hyvät sisäpiirin tierot, että mitä kannattaa työhakemukses painottaa, jotta se näyttäs täyrellisen sopivalta työnkuvaan nähären!

Tilanne siis näyttää tällä hetkellä meleko hyvältä, tekis mieli sanoo että aika laillaki hyvältä, mut en sano ku homma ei oo satavarma. Jos se paikka laitetaan avoimeks ja sinne hakeeki joku fakiiri eikä kaveri saa vakuutettua, et mä olisin sopivin siihen hommaan... No, kai sitä täytyy  vaan toivoo parasta. Saanpahan sitte kiriotettua tänne sitä mehukkaaman itkuvirren, mitä enempi iloitten etukäteen, jos homma meneeki puihin.

Tulin siihen tulokseen, et sen takia mulla on näin leviä perse, että onnenpotku osuis siihen paremmin! Nyt jos koskaa mä sen potkasun tarttisin, antaa tulla vaan niin lujaa ku onnettaren monosta lähtee! Maalitaulua ku on huolella kasvatettu koko kesän tätä nimenomaasta pläjäystä varte.

Mä orotan perjantaina kuulevani lisää tästä asiasta ja koitan täs joutesani rustata semmosen työhakemuksen, että mä uskon melekeen ittekki olevani täyrellinen valinta kaverin sijaiseks :D Ei vaan, en mä sentäs oo yrittämäs hypätä ihan tuntemattomaan, kaveri laitto jo listaa asioista mitä sen työnkuvaan kuuluu eikä se lista ihan heprealta vaikuttanu :) Ja täs on tietenki yhtenä etuna se, että jos mä satun saamaan sen sijaisuuren, ni normaalin perehrytyksen lisäksi mä näen tätä kaveria vapaa-ajallaki, eli ongelmatilanteis mä voin kääntyä heleposti sen puoleen, sen verran mitä toista ny kehtaa työasioilla vaivata äitiysloman aikana ;)

Tämmöstä siis tänään. Saas nähärä sitte mitä loppuviikko tuo tullesansa... tuleeko taas vaan paskaa niskaan vai osuisko tähän risukasaan joku auringon pilikahrus välis.