Kuvasaalis jäi orottamatta vähä laimiaksi, mut mä toivon et se johtuu siittä että ihimiset on ymmärtäny ruveta luopuun valokäärmeistänsä. No kyllä kannattaiski, sillä sen lisäks että ne on rumia, kyseiset käärmeet syö elääksensä helevetisti sähköö. Luin jostaki, että letkut on jouluvaloista pahimpia sähkörohomuja.

Mut kun ny lupasin, ni laitan parit kuvat näytille. Laadun kans on vähä niin ja näin, ku on vaan vapaalla kärellä roiskittu menehen, mut onpahan ainaki kuvan laatu kuvauskohteen kans samalla viivalla!

Kuvasta ei tosiaan täs ny välity se ihan luonnollinen tunnelma, mut ehkä tuosta silti näkee, minkämoiselle säkkärälle on sininen letku kiepaastu tuonne alaparvekkeelle. Tulee mieleen joku betoniseinään spray-maalilla sutaastu kiriotus.Täs on taas oikeen tuplakäärme eräältä partsilta. Olis voinu tuo toinenki pötkö olla tuommonen, misä on nuota valopisteitä vaan harvakseltansa.Valoletkulla voi kätevästi koristella myös pihapuita. Kyseisen talon pihas oli ainaki neljäs puus samanmoiset viritykset. Ihan kohteliaisuussyistä sumensin tuon tien nimen tuosta kyltistä, joku muuten vois viä mennä paikalle kirveen kans kaatahan nuo puut. Ku eihän se puitten vika oo, jos ne kasvaa tontilla jonka omistaja tykkää valokaapeleista. On kumminki sanottava, että nää puukäärmeet ei oo pahimmasta päästä, mitä on tottunu näkehen.Sitte viä lopuuksi se naapurikateuren huipentuma. Erityisesti tuon oikian yläkuluman asettelu hivelee silimää. Se on niinku just eikä melekeen semmosen kiiruus, vasurilla, sokkona ja kännis roiskaastun näkönen.Ehkä riemastuttavin tapa asetella valoletkua on vetää se kiepille lipputangon ympäri. Harmi, ettei tän päiväsellä retkellä tullu semmosta vastaan. No, tuo valobongailu oli sen verran avartavaa, et ei välttämättä jääny tän joulun viimeseksi reissuksi! Ja jos ei ny ihan joulun alla jostain syystä eheri tekeen uutta rundia, ni ei se mitää, kyllä jouluvaloja piisaa maaliskuulle asti :)