Alakaa olla niin joulu ku koko tämä vuosiki vähitellen paketis. Olis täs ny viä pari päivää jäljellä muttaku huomenna suuntaan Ramin kans Helsinkiin, mennään enste Tallinnanristeilylle ja sieltä jäärään viä Helsinkiin serkun ja sen äijän työ uutta vuotta juhuliin, ni tää päivä on ihan hyvä hetki kelailla vähä, et mitä tän vuoren aikana on sattunu ja tapahtunu.

Siinä mieles on ollu kyllä epätavallinen vuosi, että tosiaan jotaki ON tapahtunu! Mun elämä ku yleensä tuppaa olehen ihan tasasta laahustamista tavanomasten sattumusten välillä, mut ny on sentään tapahtunu pari semmostaki asiaa, mitä ei torennäkösesti tuu toiste vastahan.

Alakuvuoresta sain vihiroin ja viimmeen gradun tehtyä ja helemikuun 28. päivä sain kemistin paperit kourahan! Johan sitä oli eheritty opiskellakki oikeen pitkän kaavan mukaan! Töitä ei kumminkaa alalta napsahtanu välittömästi, huhtikuun paiskin hommia pesulas ja toukokuun vietin Ramin kans Isojoella, Rami ku sai töistä lomautuksen ja itte pääsin siksi aikaa Honkajoelle kasvihuoneelle hommihin. Kesäksi taas pääsin Raision tehtaille, vanahaan tuttuun malliin.

Maaliskuulla isän isä kuoli ja jouruin osallistuun toisen kerran elämäsäni hautajaisiin. Pitkään sitä saiki elää ennenku oikeen lähisuvusta joku potkasi tyhyjää.

Maaliskuus myös jouruin ekaa kertaa elämässäni leikkauspöyrälle ku multa poistettiin kysta tai joku semmonen klöntti munasarjasta. Lääkäri arveli, että se poistettu möltti olis ollu ikäänku mun "kaksonen", joka olis sulautunu muhun kii hyvin varhases vaihees.

Kesä oliki aika tavallinen, eli arki kulu töis ja viikonloput erimoisis huvituksis. Josko ens vuonna sais pitää ihan oikiaa kesälomaa, vaikka eres viikon verran :D Ei kai sitä oikeen enempääkää eheri kertyä.

Koko vuotta on tietysti kirjavoinu häävalamistelut ja syyskuun lopus oli sitte ne kekkerit. Juhulat onnistu mitä parhaimmin ja se ny oliski ollu jos niistä olis jääny paskanmaku suuhun - ne itte juhulathan oli yks tärkee syy miks yleensä mentiin naimisiin :D

Häiren jäläkeen onki sitte ollu päämääränä löytää töitä ja viimein natsas, ku pääsen kaverini äitiyslomasijaiseksi tammikuus :) Eipähän tartte hetkihin miettiä, että mitäs vittua oikeen tekis?

Tämmöstä tapahtu tänä vuonna, ja ens vuorelle jäi oikeestaan lähinnä semmonen juttu ku oman talon hommaaminen. Mun työnsaanti varmaan kummasti eresauttaa tuon haaveen toteuttamista :) Omalta osaltani en ajatellu järjestää vauvauutisia, eikähän se riitä että kaks kaveria poksahtaa ens vuonna, jos vaan kaikki menee hyvin! Ja ainaki yhyret häät on tieros, että saapa ainaki iloita kavereitten suurten hetkien puolesta.

Mut nymmä sihtaan katseeni vain tuohon lähitulevaisuuteen ja koitan juhulia uutta vuotta pitkään, hartaasti ja väsymättä kesken kaiken :D Uuret rutinat sitte ens vuonna!