Klo 9
Kun ei kukaa ilimottanu, ettenkö saisi siihen lääketestiin osallistua, mihkä itteeni tyrkytin, ni tänä aamuna se testi sitte alako ja mähän olin tikkana paikalla tää tutkimuskeskuksella. En osannu eileen ehtoolla päättää, meenkö aikasin maate vai vahtaanko teeveetä yömyöhälle. Aamulla oli kumminki herätys jo ennen sianpieremää, mut toisaalta orotettavis on helevetin tylysä päivä ni aattelin, et jos on jo valamiiksi väsyksis ni voin kulutella aikaani ottamalla tirsat.

Pääryin sitte siihen yökukkumiseen, eli takana on ny semmoset vajaan 5 tunnin unet. Viä en oo kumminkaa sammnunu pystyyn, mut se saattaa johtua siitä että täs ny on kytketty enste hana kyynärtaipeeseen ja siitä on sitte käyty lypsämäs jo kolomeen kertaan, vaikka varsinainen testi alako vasta noin tunti sitte.

Ei menny kanyylin laittaminen ihanku elokuvis, meinaan taas kävi niin että tarjosin enste vasenta kättä hanakäreksi, mut suonet päätti kuivua kokohon heti ku joku ensimmääsenä kerkes sanoo sanan kanyyli. Sitte tuli joku kanyylifakiiri hätihin ja seivästi mun oikian kären. Ehkä hieman kuvottavaa ketkutella joku truutta käres kii, etenki ku kaikki harkittemattomat liikkeet saattaa kirpasta aika lujaaki. Sen takia mä niinku meinasin, et olis saanu tuon hanan vasempaan kätehen, ku se muutenki on vähemmällä käytöllä ku oikia, mut tuos oikias se ny on ja pysyy vissiin huomisaamuun asti, tää ku täytyy lusia yön yli.

Mun on aiva järkyttävä näläkä! Eilisehtoon jäläkeen ei oo saanu syörä muutaku kahareksalta ne kaks Imodiumia ja ensimmääsen kerran tää tutkimuskeskukses meirät ruokitaan vasta klo 13! Ei jumalauta! Ja tuos on telekkari auki nokan eres ja arvakkaa mitä ohojelmaa sieltä tulee? No ruuanlaitto-ohojelmaa tietysti.

Mä jatkeskelen tätä stooria täs päivän mittaan, tää ku on niin jännittävää ja tapahtumarikasta kumminki :D

Klo 14
Nyt on maha täynnä ja melkeen tekis mieli sanoo, että ja hyvä olo kans, mut tuo näytteenotto ja aharistus kyynärvarsis muistuttaa, et on sitä joskus ollu mukavempiki olla.

Yhyreltä olin jo valamis syömään vaikka hiekkamarinoituja pikkukiviä, joten sikäli ei ollu pettymys et ruuaksi tarjotusta kanakiusauksesta joutu kanaa ettiin suurennuslasin kans. Vetäsin kumminki kunnon rekkamiehen annoksen ruokaa ja aattelin, et jos sen päälle vaik ottas nokoset, kun en oo viä yhtää tää nukkunu, mut täs mä ny erelleen surffaan netis eikä väsytä nimeksikää.

Täs otetaan tunnin välein verinäytteitä klo 18 asti ja sen jäläkeen, sitte pari kertaa kaharen tunnin välein, sitte huomenna klo 8 ja klo 20, ja sitte klo 8 joka aamu maanantaihin asti. En viitti eres ajatella, kuinka paljo verta on nuis kaikis näytteis yhteensä!

Kaks hoitajaa on vuorotellen ollu "lypsytuuris" ja toinen niistä onnistuu joka kerta näytteenoton jäläkeen valuttaan tuosta hanasta verta pitkin mun käsiä. Tuntuu hieman yököttävälle kun tuntee kuuman veren valahtavan kyynärtaipeesta. Oon täs sivumennen kuunnellu, kuinka parin muun koehenkilön kans on ollu ongelmaa siinä, et kanyylis on lakannu veri kulukemasta ja se on jouruttu asentaan uuresta. Erellisen näytteen aikana kysäsin, et viäkö mun hana toimii ja kuulemma se toimii niin hyvin, että siitä olis varaa vaikka antaa virtaa toisillekki ;) Eli haiskahtas siltä et ei tartte enää kolomatta kertaa murjoo mulle neulaa kären läpi tänään.

Klo 19
Mitähän sitä on taas ollu puhetta tuosta etukäteen riemuittemisesta. Just ku tuos pääsin hehkuttamasta, kuinka mun kanyylistä niin komiasti lentää veri, ni eikähän seuraavalla näytekerralla sieltä joutunu puoliväkiste pumppaahan tarvittavan putkellisen! Sen jäläkeen on joka toinen näyte tullu suosiolla ja joka toinen pakolla. Kun ny sujuis eres joteki aamuun asti ku tuo kanyylin pistäminen on niin vituttavaa. Toisaalta, kyllä seki melekeen nostattaa laatan kurkkuun ku tuota kanyyliä murjotaan ja runnotaan että sieltä sais pienen lirun tulehen.

Puoli vuorokautta oon märäntyny tää kupattavana ja viä reilu toinen samanmoinen pätkä on eres. Onneks siitä suurin osa taitaa mennä nukkues. Mä oonki varmaan hurmaavaa nukkumaseuraa ku on nokka tukos. En varmaan just yhtää kuorsaa nimittäin... Sitte tuos ehtoopäivällä saatiin semmosta salaattia, mihinä oli pakasteherneitä. Ja jos yläpää pitää omaa mökää yöllä ni mitähän alapäästä mahtaa kajahtaa? Pakasteherneet joutaas kyllä helevettiin.