Eileen tosiaan tultiin joulun ja uuren vuoren ja ties minkä lusmuilun vietosta takasi Turkuun. Tää päivä meni viä ihan lökötelles, tai no käytiin me pitkästä aikaa kävelyllä Ruissalos ja siivottiin akvaario, mut muuten ei touhuttu mitää ihimeellistä. Huomenna Rami menee taas töihin ja ittellä olis erespäin viimeset kolome arkipäivää työttömän elämää, ja heti huomenna mä käytän varmaan suurimman osan päivästä siihen ku soittelen työkkäriin, kelahan, liittohon ja ties minne ja käyn kaupungilla hommaamas bussikortin, jotta saan sitte asiat rullaahan jahka työt alakaa maanantaina.

Mitä tähän plokihin tulee, meinas tuos palaa käämit kun täs oli jokku päivitykset menos ja yhtäkkiä mun plokis ei ollu yhtäkää ää- eikä öö-kiriaanta paikoollansa! Tai niitten paikalla oli jotaki aiva muita hieroglyyffejä. No sitte selekis, että mulla käytös ollu plokipohoja, siis se mikä oli yleisväriltänsä punanen, ei enää toiminu niinku olis pitäny ni sen takia vaihroin tämmöseen tylysään taustaan. Ku osais teherä omanmoisen pohojan ni hyvä olis. Mut ei taitasi tulla mitää, etenki ku meirän näppiksestä taitaa olla patterit lopus ja tää pelekkä kiriottaminenki on tällä hetkellä vitun vaikiaa, ku ehkä joka kolomas napin painallus tuottaa kuvaruutuun kiriaimmen :P Tuo mikrotukihenkilöki meni jo maate ni en kehtaa herättää sitä vaihtaan tähän patteria ja itte en uskalla, ettei mee uuren näppiksen osteluksi! Meinaan ku pitäs se uus puhelinki ostaa enste, eikä siihenkää oo rahaa...

Mut ei täs silleen ihimeempää, maanantaina alakaa ihan uusi vaihe elämäs ja on mielenkiintosta nähärä, mitä tuleman pitää :) Siihen asti otan "ilon" irti tästä joutenolon tylsyyrestä.