Ja tapahtui niinä päivinä, notta... Tämä likka ainaki otti semmosen varaslähärön uuren vuoren juhulintaan että varsinaasta uutta vuotta vietettiinki sitte hiliaa ja hissukseen :D

Laivareissulta mä sain maihin viemisiksi lähinnä järkyttävän krapulan ja paluumatkalla lisäksi laiva keikku niin peevelisti että se viä oikein maksimoi sen kammottavan olon. Mut jos paluumatka oli yhtä tuskaa, ni onneksi menomatka oli sentäs erittäin hauska! Eräs nettituttava oli samalla reissulla mukana, eikä mitenkää vahingos vaan ihan ennalta sovitusti ja kyseisen tuttavan ja sen parin kaverin seuras nautittiin laivan antimista myöhälle ehtoosiin.

Laivalta päin sitte matkattiin serkun ja sen miekkosen kämpille ja vietettiinki meleko lailla hillitympi uusi vuosi mihkä ollaan totuttu. Mä en eres juonu juuri mitää ku ei vaan maistunu, hyvä ku ruokahalun sain ilimestyyn ruotooni illan aikana! Mut raketteja ihasteltiin niin sisä- ku ulukotiloista käsin ja voitte kuvitella että Helsingin kokoses kyläs niitä jo näkyyki jonku verran!

Eilisaamuna oliki ihan kiva herätä uuteen vuoteen iliman krapulaa! Tästä innostuneena päätettiin viivähtää Helsingis viä seki päivä ja vasta tänään palauruttiin Isojoelle. Meinataan tää olla maanantaihin asti ja sitte on aika kärrätä ittemme ja kissamme Turkuun ja kattoo, kuinka alakanu vuosi lähtee oikeestaan rullaahan... Jos vuoren vaihreki oli jo nuin erimoinen totuttuun meininkiin nähäre ni mitähän muu vuosi tuokaa tullesansa..? ;)