On mulla sitte sairas mies. Viimme viikolla se joutu olehen töistä pois mahataurin takia ja kun se maanantaina taas meni intoo puhkuen (?) takasi töihin, ni eikähän siltä selekä krampannu ja taas tuli lisää saikkua kolome päivää.

Mä oon jo kauvan ollu sitä mieltä, että Ramilta vois amputoira selän kokonaan, se ku vähä väliä reistaa millon mistäki kohtaa. Ja aina lyörään vaan jotaki uutta kiputroppia kourahan. Ehkä niillä saa hetkittäin kivut pois, mutta mun mielestä pitäs selevittää että mikä perkele siinä seläs on ku se on vähä väliä solomus! Meillä on pian niin paljo erimoisia lääkkehiä lääkekaapis että jos olisin työtön, voisin ruveta tienaahan myymällä nappeja narkkareille. Paras veto oli kerran ku Ramille määrättiin kipiän niskan hoitoon rauhottavia...

Tänään ku tulin töistä kotio, mulle vasta oikeen valakeni kuinka sairas ukko mulla oikeestaan onkaa. Joko sillä on selekä niin jumis ettei sillä enää kierrä veri pääs asti, taikka sitte se on johonaki pilleripöhönäs. Mut jos on jätkällä märäntyny selekä, ni eipä sillä toimi enää pääkää. Meinaan Rami tää SIIVOS ihan onnesta soikeena! Jätkä oli imuroinu ja siistiny paikkoja muutenki ja kaiken huipuksi s'oli viä pessy parvekelasit! Eikä siinä viä kaikki, ruoka orotti valamiina hellalla ja ku saatiin syöryksi, jätkä ilimotti pesevänsä viä ikkunakki ku oli niin päässy klasinpesun makuhun.

Ehtoolla Rami kävi viä viemäs ripakopallisen roskia pihalle ja sitte se haki jostaki Miesten Tiimarista ittellensä pinon levyä, että sillä olis huomiseksi nikkaroitavaa. Se meinaa askarrella parvekkeelle jonku tavaransäilytyslooran. "No ku tää on niin tylsää ni täyty keksiä tekemistä", äijä koitti selitellä vaikka ilimiselevästi s'oli tullu aiva hulluksi.

Harmi sinänsä että Ramin saikku loppuu huomisen perästä, mua ei olsi haitannu vaikka s'olis tää pistäny enemmänki paikkoja kuosihin ;) Kyllähän mä työttömyysajoiltani muistan, että tää voi elämä olla ihan vitun tylysää jos pitää röhönöttää päivät pitkät kotona, mut harvoin mulla ihan NUON tylysää on ollu että oikeen siivoohon ryhtyisin :P Pitääpä kysästä, että mitä lääkkeitä Rami on tänään napsinu ja kokeilla sanoo sille, että "Pidä toi".