Mikähän mahtais olla viikon paskin päivä? Niin, oliskahan vaikka maanantai??

Mikä voikaa olla tympiämpää ku mukavan viikonlopun päälle pitää herätä ihan vammasen aikasin ja raahautua puhkiväsyneenä töihin, ja seuraava viikonloppu tuntuu olevan saavuttamattoman kaukana? Aamulla kaikki menee pieleen lisäten vitutusta entisestään ja mitä enempi vituttaa, sitä enemmän kämmäilee, eli yhtä loputonta suota koko paska.

Viikonloppu ei tosiaankaa menny hurvitelles (ainakaan kokonaan, heh heh), mut silti on unirytmi ihan perseellään jos vertaa arkipäiviin, ku jostain kumman syystä ei viikonloppusin herää ihan viä puoli kuurelta, eikä vastaavasti tuu mentyä maate kymmenen aikaan.

Aamusta näin painajaisia, enste olin menos Isojoelle yläasteelle päiväksi ja ku sinne pääsin, tajusin olevani paikalla tuntia liika aikasin ja jouruin orotteleen johonaki pakkases koulupäivän alakua. No sitte oliki meirän tanhuporukan konsertti, mihinä joka tanssi järjestänsä meni pieleen.

Kerkisin hehkuttaa jo uuren tukkani ihanuutta, mutta vaikka malli on vähä muuttunu, ni vittumaisuus on näköjään pysyny ennallaan. Oli tänään taas semmosen tuskan takana saara tää kuontalo asettuun päähän iliman, että lopputulos olis kauhiasti muistuttanu Rölli-Peikkoo. Hyvä ettei tullu kiirus  bussiin aamulla, ku tän pörrön kans tappeluun piti käyttää aikaa about triplasti sen mitä normaalisti.

Jos olisin missannu 6:45 bussin, olisin missannu myös erään toisen maanantaijäkätyksen. Eräs hieman räjähtäneen näkönen ukkeli könys bussiin ja alako kohta tilittää fiiliksiänsä jollekki toiselle kanssamatkustajalle. Ihimeellistä tuuria, etten se kanssamatkustaja ollu minä, meinaan yleensä ku mun kans samaan bussiin osuu joku juoppo tai muuten älyvapaa yksilö, se jostain kumman syystä yleensä osaa valakata mut uhriksensa. Ehkei maanantai ookkaa niin läpimätä päivä?

No mut asiaan. Tää (puli)ukko manas heränneensä just putkasta ja voivotteli, että kun ei olisi pitäny siihen viskiin koskee, että sen siitä saa ku juoo viskiä samaan tahtiin ku kaljaa. Ja et ei tulis mieleenkää lähtiä ny töihin, vaan on pakko mennä kotio selevittään päätä ku ei ollu viäkää viskihuurut haihtunu. Täs kohtaa mä mietin, että olikahan se äijä muka oikeesti töis josaki, vai sanoko se ton työjutun vaan siinä mieles, et JOS olis työpaikka ni tänään se sais orottaa... No, se jäi kans torilla pois bussista ja ku joku oli jättäny kadun reunaan kalja- ja lonkerotölökit nököttään, tää ukko rynni heti niitä kopeloimaan. En tiä toivoko se löytävänsä tölökeistä krapularyypyn vai oliko se vain tölökkipanttien peräs.

Siinä sai oman aamunsa ja olonsa tuntuun meleki hyvältä, ku katteli jonku toisen ja viä onnettomamman räpellystä :D