Jälleen on yks perinteiseen tapaan rällästetty pääsiäinen takana. Nopiaa meni taas seki ja mun puolesta olis ne karkelot voinu kestää vaikka viikon, mut ei peeveli niin sitä taas pitää palata takasi töihin.

Mä ja Rami lähärettiin Isojoelle heti töitten jäläkeen torstaina. Kävästiin ehtoosti morjestamas paria kaveria perjantaita orotelles ja perjantaiaamuna oltiin ylähällä jo ihan hävyttömän aikasin ku niin malttamattomina orotettiin päivän, tai paremminki illan koitoksia. Ehtoopäivästä porukat lähti Vuokatille hiihteleen, eli kysees oli perinteinen urheilu- ja erotiikkaloma tyyliin "suksitaan vittuun". Kohtapian oliki liki jokavuotiset pääsiäisvieraat paikalla, eli serkut Jenni ja Janne parempine / huonompine puoliskoineen sekä yks niitten kaveri.

Ensinnä poijaat sai valamistella pienen pääsiäisylläripyllärin porukoille. Oltiin hommattu nimittäin kimpas porukoille uus kiuas, ku oltiin jo aiempina pääsiäisinä kyllästytty manaahan entisen kiukaan surkeutta. Vanaha kiuas pääsi ansaitulle eläkkeelle ja uusi asennettiin saunan nurkkaan komeileen. Ja tottahan sitä kiuasta testailtiin, vaikka se uutuuttansa haisi vähä omituiselle, mut kiuas saatto sanoo ihan samaa meistä saunojista ;) Saas nähärä, koska porukat rupiaa kyseleen, että mitä tää oikeen on touhattu, jahka ne hoksaa että saunatontulle on pykätty uus mökki. Ei ne ainakaa viä eileen soitellu perähän ku Turkuun lähärettiin!

Kiuastestin jäläkeen testattiin porukoitten karaokevehkeet ja eipä aikaakaa, ku kattottiin parhaimmaksi lähtiä Lauhanporttiin jatkaan ilottelua ja toivoin, että jospa Rami ei tänä vuonna nappaisi porttikieltoo siihen kipsaan, ainakaa heti ekana iltana... Tosin eipä sillä olisi ollu väliä, alakuun ei meinattu lauvantaina paikalliseen enää eres lähtiä, muttaku Isojoen kaiffarit oli tulos laivareissulta suoraa baariin ni mä ja Jenni ukkonsa kans lähärettiin lopulta viä nauttiin Lauhanportin antimista ja kattoon, mihinä kunnos laivaretkue mahtaa olla. 

Ja jottei testiryhymällä olisi loppunu testattavat kesken, lauvantaina käytiin mökillä testaamas, mahtuuko kylypytynnyriin seittemän ihimistä yhtaikaa. Ihan hyvin mahtu, mut tuntu ettei sinne porukan lisäksi mahtunu enää juurikaa vettä :D

Sunnuntain ohojelmistos oli vähä tervehenkisempää toimintaa, ku käytiin Lauhanvuoren kansallispuistos ratsailemas geokätköjä. Näkötorniin piilotettu kätkö jäi kätköksiin ja helevetti että on viäki koivet kipiät ku piti ne tornin rappuset kaahia ylös alas moneen kertaan ja viä ihan turhaan! Ehtoolla, neutraloiraksemme liikunnan aiheuttaman kalorien kulutuksen, mentiin Jennin ja Jannen isän työ syömään, siä oli taas lammasta pöyräs, sen seittemän muun sortin lisäksi.

Niinku sitä tavataan toivottaa munarikasta pääsiäistä, ni täytyy sanoo että meillä oli kyllä tarkasti huolehrittu siitä, ettei kukaa jää iliman munaa. Aiempina vuosinaki ollaan kyllä hankittu Kinderit jos toisetki mieheen, mut tänä vuonna tuhottiin seittemän hengen voimin 60 Kinder-munaa :D Lauvantaina osa porukkaa kävi kaupas täyrentämäs ruoka- ja munavarastoja ja nehän oli niin hyviä asiakkaita että saivat kassalla semmosen muna-alennuksen, että "osta 24, maksa 2"!

Mun ja Ramin henkilökohtanen pääsiäisbudjettiki pelastu eileen matkalla Turkuun, ku Rami raaputti arvasta esiin 50 euron voiton. Se vähä toi lohtua tähän arkeen paluuseen liittyvään (k)ankeuteen, kyllä taas jaksaa niin kyrsiä että voi tottajumalauta. Ramin perkele viä kehtaa lomailla tän viikon, mut onneks se ei makaa kotona ja oo läsnäolollansa muistuttamas olevansa lomalla, vaan se lähtee täs aamupuoles Houtskäriin mökille ja mä lähären sinne kans, mutta vasta perjantaina.

Katotaan vaan minkämoisen sopan mä oikeen saan keitettyä sillaikaa ku Rami on pois ku oikeen innostun... meinaan mä aattelin ottaa kaiken ilon irti kalaleskeydestä ja nauttia semmosista asioosta, mistä en Ramin läsnäolles voi... ja te saatanan perverssit, mitä te oikeen kuvittelette?! Mä en täs ny puhu mistää ihimissuhresopasta, vaan HERNESOPASTA :D Kuinka mulle voi käyrä tämmönen tuuri, että meen naimisiin semmosen miehen kans, joka on melekeen kaikkiruokanen mutta justiin MUN lempiruoka on se, mitä se inhoo kaikista eniten? No joo, elämä ny muutenki on epäreilua, palataan vaikka tähän että toisilla on lomaa ja toiset ei oo semmosesta kuullukkaa. Niin et näin pääsiäisen kunniaksi voisin sanoo, et voi muna et tää töihin palaaminen on ihan pashaa!