Ei mulla oikeestaan oo ny mitää varsinaasta aihetta mistä kiriottas, niinpä valittin otsikoksi tuon ärsyttävän tyhyjänpäiväsen muotihokeman, joka on itse asias jo vissiin poistunu muodista.

Täs ny on ollu vähä kaikenmoista puuhaa sitte erellisen kiriotuksen, viimme viikonloppu vietettiin mökillä Houtskäris, maanantaipäivä vierähti Helsingis työasiois ja tiistaina kävästiin taas kattomas kaveria ja sitä niitten kersaa. Eileen oliki vähä erimoinen keskiviikko, ku oli pyhäpäivän aatto: eli ei muutaku muutama kaveri seuraksi ja kaljalle. Mäki vannoutuneena siiderin ystävänä päätin kitata kaljaa, ku suu päätti kyllästyä siiderin jättämään ällömakiaan jäläkimakuhun.

Tänä aamuna sai kumminki huomata, että ihan sama mitä erellisenä päivänä juoo, ku suus oleva jäläkimaku maistuu joka tapaukses ihan paskalta. Ja seki tuli torettua, että krapulan ja nautitun alakoholin määrä ei mitenkää kulje käsi käres, oli meinaan omituisen heiveröönen olo vaikkei eileen eres misää ihan uskomattomis pieruus eres oltu.

Tympiä olo onneksi haihtu ku vähä käytiin ulukoolemas. Tosin krapulan tilalle koittaa koko aika pukata sunnuntaikyrpää ottalohkoon, ku ei mee jakeluun että tänään on torstai. Ja mikä ihaninta, huomenna on perjantai! En tiä viä mitä kivaa sitä huomisehtoon turviksi kehittelis, vaihtoehtoina on väläytelty joko kalastusta&geokätköilyä tai dokaamista, tai molempia. Näkee ny.

Lauvantaina pitää lähtiä Lohjalle, ku serkku täyttää 30. Synttäribileitten teemana on serkkupoijan naamavärkin pohojalta ideoitu "parta", eli jokasella synttärivieraalla tulee olla jonkulainen karvotus naamas. Ramin kans päätettiin satsata tekoviiksiin, ja saman tien hommattiin vähä muutaki rekvisiittaa, ni ei sitte pölöhöt viikset riitele muun kokonaisuuren kans.

Siitä päästäänki näppärästi takasi perjantai-illan viettomaharollisuuksiin. Mulla ja Ramilla on vähä erimoiset lähestymistaktiikat nimittäin: mä aattelin, että en viittis perjantaina hirveesti soosata, ettei sitte tartte lähtiä juhuliin valamiiksi krapulas. Rami taas meinas että se vois vetää perjantaina sopivat suojakännit, ni ei lauvantaina olisi heti kättelys aiva naamat, ku ne juhulakki alakaa jo kolomelta. No, paree tietysti ku ei mee viä vannohon mitää, ku mieli kerkiää muuttuhun huomisen aikana viä viissataa kertaa. Onhan se ny jo nähty, miten usein biletysvimma ampasee rakettimaiseen nousuun sitä mukaa ku perjantaipäivän työtunnit tappohitaasti hupenee.