Taas olis yks viikko melekeen sinnitelty loppuun, ja seuraava ah niin ihana maanantai kolokuttelee jo ovella.

Meni täs vähä viikonloppusuunnitelmat uusiksi syystä jos toisesta. Ramin piti alunperin olla kertaushariotuksis tää viikonvaihre, mutta sillä ku on vähä kaikenmoista pikkuvikaa siä sun tää ni se sai lääkärintoristuksen millä se sai kertaukset skipattua - ja ei muutaku mökkireissua suunnitteleen!

Mökkireissusta tuliki varsinainen koko perheen retki, Ramin porukat oli menny mökille jo torstaina ja Ramin siskoki keksi lähtiä mun ja Ramin mukahan perjantaina. Niinpä tilanne oli se, ku kissan hoitajat ei päässy kissojen luo, piti vierä kissat hoitajien luo, eli katit pääsi kans mökkeileen.

Mökkireissus ei oikeestaan ollu mitää ihimeellistä - ruoka, juoma ja sauna maitto, kalaa tuli totuttuun tapaan surkiasti ja hyttyset pisti sen minkä kerkes. Sääolot oli vaihtelevat, välihin oli huonoo ja välihin helevetin huonoo ilimaa.

Reissun erikoisuus oli kissojen läsnäolo. Koko porukka joutu tsemppaahan ettei jätelly uluko-ovia auki niinku normaalisti, koska meirän kateilla ei oo lupaa poistua ulukotiloihin muuta "kahaleis". Onneks piisas innokkaita kissantaluttajia, mutta innokkaita kissoja ei ollukkaa ihan niin montaa... Kessuhan kyllä viihty pihalla niin ettei sitä olisi sisälle saanukkaa muuta pakottamalla, mutta Simppa oli sitä mieltä, että pihalla oli liikaa muuta porukkaa, se ku on tainnu tottua siihen, ettei ulukona yleensä jouru katteleen muita ihimisiä ku sitä, joka roikkuu siä flexin toises pääs. Ny ku vähä väliä joku puikahti esiin jostain nurkan takaa tai hyyssipoluulta, ni Simppa oli ihan kauhusta kankiana ja kipitti häntä koipien välis oven taa anelehen tupaan pääsyä, raasu parka :)

Mut kuten Murphyn laki sanoo, jos joku asia voi mennä pieleen, se kans menee. Eli just ku oltiin tekemäs lähtöö Turkuun, ni eikähän joku vahingos jättäny uluko-ovee auki sekunniksi liika pitkään ja Kessu luikki pihalle! Ja tottakai suoraa päätä mökin alle, mistä ei kukaa vahingoskaa saisi kissaa kannettua pois. Onneks kumminki Kessu tais hoksata, että ei tää mökin alla kyhyjöttäminen tainnu olla niin hauskaa miltä etukäteen vaikutti, ja Rami sai maaniteltua Kessun pois. Tai se tais mennä niin, että Kessu tuli sen verta lähelle Ramia, että Rami sai napattua kii Kessun hännästä se siitä karkuretkestä sitte.

Kun ei tästä viikonlopusta oikeen irtoo mitää ihimeellistä kerrottavaa, ni laitetaan ny pari valokuvaa eres. Nehän ne tietysti paikkaa tän tarinan tylsyyren :D

Harmi että tuli oltua nopia hääkuvien kans, täs olis meinaan ollu ainesta:

1244994032_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hra ja rva C kaljastamassa

1244994004_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kessu toteuttamas itteensä

Et sellasta. Ei muute tunnu tippaakaa sille, että kunhan täs 4 yötä nukkuu ni pitäs jo juhulia juhannusta! Tuleeki semmonen juhannus, ettei varmaan ikänä...