Olin eileen vähä ulukoilemas muutaman likkakaverin kans. Yks niistä oli Anita, joka on siis tää ku sai kersan maaliskuus ja nysse oli ensimmäästä kertaa viihteellä sen jäläkeen. Muuten ilta oli varsin rattosa, tuli höpöteltyä pitkästä aikaa kaikenmoista, mut ku aikamme arvottuamme mihkä baariin mentäs, ni päätettiin mennä Onnelaan ja se oli kyllä harvinaasen huono veto.

Kaverit hinku tanssihin ja niinpä sit mentiin Onnelan diskopuolelle, misä soi jotain semmosta musaa, että mä hyppäisin varmaan parvekkeelta jos tarttis kotioloos semmosta nykimistä kuunnella. Niinpä mä siinä sitte flegmaattisesti huojuin ikäänku musan taharis ku kaverit tanssi, emmä viittiny ruveta pistään hanttiin ku kaveri oli ekaa kertaa sataan vuoteen pilettämäs ni aattelin, että teherään ny jotain semmosta mitä se haluaa.

No, lopulta mentiin välis hevipuolelle istuskeleen, siä sentäs tuli siedettävää musaa mut seki pauhas niin saatanan lujalla ettei siä meinannu eres huutamalla saara ääntänsä kuuluviin. Niin et keskustele siinä sitte kaverien kans?!

Eniten mua kuitenki riepo siä Onnelas se, että tunsin itteni niin vitun vanhaksi pieruksi niitten trendipelleteinien seas. Melekeen kuuli ihimisten kuiskivan, että mitähän tuoki mummo tää tekee. Eipä siä siis kauvaa jaksettu Anitan kans ollakkaa, tuumittiin että eiköhän tää meininki oo ny jo nähty ja lähärettiin kotio nukkuun.

Jep, mistähän vaan johtuu että kovin usein ei misää Turun keskustan baareis jaksa hillua? Paljo paremmin viihtyy kaveriporukala vaikka kotipippalois, mökillä tai johonaki pienehkös räkäläs. Miten kukaa voi eres iskee ittellensä seuraa jostain isosta yökerhosta ku siä on niin kova mökä ettei siä pysty kuuleen kenenkää iskurepliikkiä?

Ja teineistä taas, se on jokseenki joustava käsite. Kun itte täytti 18, kaikki nuoremmat oli teiniä ja itte oli muka niin vitun aikunen. Mutta 19-vuotiaana 18-vuotiaatki oli teiniä. Ja erelleen sama homma, viä täski iäs meleki kaikki ittiä pari kolomeki vuotta nuoremmat voi jo luokitella teineiksi ja aharistus on valtava, jos joutuu "teinien" miehittämään paikkaan kärvisteleen.

Plääh. Niinku moni vannoo ryyppyreissun jäläkeen, että "ei enää ikinä", ni voisin vannoo samaa eilisen jäläkeen. Mut en ihan sillä perinteisellä tavalla, meinaan kyse ei oo ny siitä että olis toilaillu ja / tai hankkinu järkyttävän krapulan vaan mä vannon, että mä en enää ikinä mee mihkää pintaliitäjien paskabaareihin misä mulla on kivaa ainoostaan sillä hetkellä ku mä saan jonotettua takkini narikasta ja lähären kiireen vilikkaa pihalle.

On Turus ainaki yks K-25 mesta, Vegas. Siä ny ei oo ihan niin paha teinimeininki. Mut se imbesilli joka vastaa sen mestan musatarjonnasta, elää semmoses omituises harhakuvitelmas että yli 25-vuotiaat on liika vanahoja kuunteleen muuta ku Radio Novan tasosta paskalässymusiikkia.

Vähä niinku mä suunnittelin sen oman puolueen perustamista, ni pitäs varmaan perustaa oma baariki. Ikäraja nousis sitä mukaa ku ittelle tulee ikää lisää ja baaris soitettas kunnon rokkia ja heviä eikä mitää liirum-laarumia mitä joka (s)hittikanava suoltaa ilimoille. Ja ku johki kermapersebaareihin ei pääse jos on vaikka jalas liikaa lenkkaria muistuttavat kengät, ni mun baariin sais ikusen porttikiellon jos sinne koittas tunkee josaki pissishepeneis.

Voi vittu ja taas olis kohta maanantai. Taisin tuos aiemmin väittää, ettei eilisestä tullu eres kummempaa krapulaa, mut joku omituinen vitutus täs just nostaa päätänsä ku menin ton "maanantai"-sanan tuohon kiriottaan. Ku voiski mennä nukkuun ja hornata eres keskiviikkoon asti ja herätä sitte virkeenä, hyväntuulisena ja niin ettei harmittasi että täytyy pilata hyvä kesäpäivä tekemällä töitä. Eikä sekää haittaisi, vaikka herätes tajuais olevansa rikas ja kaunis.