Kuten tos erellä kuvatus unes, olin ihan oikiastikki hereillä aika kauvan keskellä yötä. Heräsin siihen ku oli armoton kusihätä ja ku kävin hankkiutumas siitä erohon, koitin ruveta nukkuhun huonolla menestyksellä. Ensinnäki oli niin saatanan kuuma ja toiseksi kissat rupes mellastaan niinku vähä-älyyset, mitä ne epäilemättä onki siitä päätellen että niitten menoo ei mikkää seinät tai semmoset tunnu hirastavan, täysillä päin vaan ja jatketaan siihen suuntaan mihkä seinästä saatu kimmoke kulloonki paiskoo.

Kuten jo aikasemmin valitin, kuinka helteet on perseestä, ni sen lisäks että ne aiheuttaa ihan suoraan tuskaa ihimisille, helle lisäks tekee kiusaa välillisesti kissojen kautta. Ku päivällä kämppä on kuuma ku sauna, ni eipä kissat viitti juuri muuta maata puo homees parvekkeella. Sitte etenki Simppa on niin tylysistyny, että se välillä herää vaeltaan pitkin kämppää ja miukuu ja ulisee ku syötävä ja koittaa saara Kessua leikkiin sen kans. Tai sitte se koittaa kerjätä muuta ruokaa ku raksuja, mutta voi kissa kulta ku jos mä paan jotaki kalamössöö lautaselle kauhian satsin ni eipä aikakaa ku se ruoka kasvattaa uuresta evät ja alakaa uira ympäri tupaa ku on niin vitun kuuma.

Öisin taas on toinen ääni kellos. Ja se ääni onki semmonen meteli, et varmaan kuuluu kilsan päähän. Nuoret karvaiset herrat päättää ruveta nauttiin viileemmästä yöilimasta ja kuluttaa päivällä kootut enerkiat vetämällä semmosta rallia, ettei uskoisi että kaks vaivasta kattia saa aikaan niin kauhian melun, jumalauta niinku joku pillastunu hevoslauma pinkois pitkin seiniä!

Eikä oikeen auta, vaikka koittas päivällä leikittää kissoja ettei ne olisi sitte yöllä niin hyperaktiivisia. Minkäs teet, ku kissoja ei kuumalla kelillä vaan kiinnosta mikää, makaavat vaan velttona ja kattoo mua ku idioottia, jos mä koitan heittää jotaki lelua niitten nokan etehen tapettavaksi.

Viimme yönä, kun se aamuyön hässäkkä viimein rauhottu ja sain hetken nukuttua taas, ni uusi aalto vyöry siinä ku söin aamupalaa. Simppa juoksi rinkiä olokkarista parvekkeelle, parvekkeen ikkunasta makkariin ja sieltä eteisen kautta takasi olokkariin ja älisi ja mökelsi samalla, ja häntä oli pörrös. Välillä Kessu lähti sen perähän ja kuulu vaan muks puks ku juoksentelu meni painiksi. Ei siinä voinu ku pyöritellä silimiänsä ja ihimetellä, että eikö nuilla elukoilla oo pääs enää järjes häivääkää, mikäli sitä ny on ikänä paljoo ollukkaa :D Ja ihimetyttää seki, että miksei ihimiselle varastoiru samalla lailla ylimäärästä virtaa, jos pari päivää vaan vetelehtis ja sitte yhtäkkiä huomais, et ei jumalauta ny täytyy teherä jotaki repäsevää tai muuten menee järki - sillä lailla sais varmaan kerättyä intoo vaikka siivomiseen tai muuhun, mitä ei muuten ikänä jaksa teherä?