No niin välis ollaan kääntymäs Isojoella, tää on tämmönen vähä niinku varikkokäynti ennenku matka taas jatkuu. Ollaan pesty reissus ryöttääntyneet retut ja syöty välis ihan ihimisten ruokaa eikä aina vaan jotain ravintolakamaa. Vaikka eipä silti, harvemmin ravintolasta pahan makusta sapuskaa saa, etenki ku reissun viimistä ravintolakäyntiä (Kuopion viikinkiravintola Harald) muistelee ni vesi tulee kielelle väkisin. Mut ei oo kotiruuan voittanutta, jos aattelee pitkällä tähtäimellä.

Itte reissun loppupäästä ei oo mitää ihimeempää kerrottavaa, se oli semmosta auringosta ja ravintolojen antimista nauttimista lähinnä, ja tulipa samalla vähä kurkittua, miltä näyttää Kuusamon, Kuopion ja Jyväskylän keskustois, niis käyminen ku on tähän asti ollu meleko vähäästä. Kuopio ainaki näytti olevan ihan hieno kaupunki, paitsi että mä olisin tappanu siä itteni alta viiren minuutin, jos olisin joutunu ajaan keskustas autolla, ku en kumminkaa olisi pysyny kärryillä, mikä risteys on tai ei oo tasa-arvonen ja mikä katu olikaa ykssuuntanen.

Huomenis pitäs pistää kamat taas kasahan ja lähtiä Turkua kohti, jahka vaan keriitään. Viikonloppu otetaanki enempi biletyksen kannalta, jos ny mun selevinpäin kekkalointia ja biletystä voiraan mainita samas lausees... mut jos siihen lauseeseen sotketaan Rami mukahan ni ehkä se sitte kuulostaa järkevältä. Tai ainaki biletykseltä.

Ja sunnuntaina, jos (Ramin) humala suo, lähäretään kohti Houtskäriä. Tai viimmeistään maanantaina ainaki lähäretään... Mut ainaki pyritään jo tuohon sunnuntailähtöön, ku meirän täytyy palata mökiltä pois jo torstaina. Perjantaiksi kun sattu eka ultraäänikäynti, sekä samalla keikalla otetaan jotain verinäytteitä. Toivonki, että tuo perjantai vois olla mun loman kohokohta, ku viimein tosiaan näkee, onko tua mun mahapalloni sisäs ihan oikeesti jotaki toimintaa! Tai siis siinä tapaukses se ON loman kohokohta, JOS tua tosiaan on kaikki kutakuinki kunnos.

No, mökkeilyn jäläkeen loman päättää viä yhyret toiset pippalot, ja sen jäläkeen alkaa taas "ihana" arki. Ja mikä oliskaa parempi tapa korkata uus viikko ku menemällä heti maanantaiaamusta hammaslääkäriin???