Jee! Tänään ei vituta yhtää niin paljoo ku eileen! Tänään meinaan alakaa loma! Itse asias oonki jo kotona, pistettiin viimesekki lomatavarat kasaan, täytettiin niillä auto ja siistittiin hiukka kämppää ja kohtapuoliin saiski lähtiä virittäytyyn lomatunnelmiin anoppilaan, siä ku on tarjolla poronkäristystä. Mikäpä muu sapuska sopiskaa paremmin ku ollaan tuonne Oulun seutuville menos, ja mä jatkan Ramin kans sieltä ens viikolla Lappihin :)

Tarkotus olis siis viivähtää enste muutama päivä Ramin sukulaasis ja sen jäläkeen lähären Ramin kans ns. häämatkalle. Täytyyhän häälahajaksi saarut rahat johki prääsätä! Syksyllä viä suunniteltiin että niillä rahoilla olis kustannettu enste moottoripyöräkortit ja reissattu sitte lopulla rahaa johki, mut tultiin tuos keväällä siihen tulokseen, et lykätäänki se pyöräkorttisuunnitelma siihen asti, ku rupiaa joku viirenkympin tms. villitys vaivaahan, turha täs on maksaa mistää kortista ku ei kumminkaa oo varaa itte pyörään saati varusteisiin, ja vaikka oliski ni mahtas mun moottoripyöräälijän ura jäärä lyhkäseksi jos meinaa samana vuonna ruveta lapsia tekehen. Niinpä niin, täs sitä ny ollaan. Ja kai on myös paree, että Ramiki pitäytyy vaan nelipyörästen kulukupelien kyyttis, ihan turvallisuussyistä... ettei oo lapsi isää vailla heti kättelys. Plaah, kuulostaapa ankeen aikuismaiselta ajatella jonku liikennevälineen turvallisuusnäkökohtia, mut kai niitä on pakko ruveta vähitellen ottaan huomioon jos meinaa olla vastuus muutaki ku ittestänsä...

No mut ei mun oikeestaan pitäny ruveta manaahan aikuistumisen tuomaa tylsyyttä vaan alkavan loman ihanuutta! Tästä tosiaan poronkäristyslautasen kautta matkataan Ramin porukoitten kans enste Helsinkiin, lastataan ittemme ja automme junahan ja sitte puksutellaan yön yli Ouluun. Siä, tai tarkalleen ottaen Ylikiimingis (vaikka se nykyään kuuluuki Ouluun) olis tarkotus viihtyä keskiviikkoon asti.

Me ku Ramin kans eletään ajan hermolla ni meillä on tietysti kannettava tietokone mukana lomalla, että voiraan joka päivä kattoo sähköpostit ja mä saan luetella Facebookkiin joka ikisen kusella käymisen reissun aikana... Ja vitut, meillä on kone sen takia mukana että ajatus oli nuita geokätköjä käyrä kattelemas pitkin matkaa ja sikäli ku yöpymispaikois nettihin päästään, ni voiraan merkata löytömme nettiin ja kattella samalta sivustolta uusien piilojen sijainteja. Ja jos tulee otettua helevetisti valokuvia, ni kameran voi välis tyhyjätä koneelle jos muistikortti meinaa tulla täytehen. Ehkä myös kirjottelen tänne jotaki lomakuulumisia...

No, joka tapaukses tulee oleen toiminnan täyteiset kolome viikkoo, kunhan Lapista päästään joskus ni olis tarkotus päästellä myös Houtskäriin. Eli ei mulla muuta, ku et toivottavasti kelit suosii ni pääsee tekeen kaikkee semmosta mihkä täs ny mieli halajaa! Tai jos kelit on paskat, ni aina voi nukkua, ku tuntuu et täs jamas ei sitä voi liikaakaa teherä.