Oltiin viikoloppu Houtskäris ja lauvantaina oli Ramin isän puolen sukulaasten sukutapaaminen. Ehtoo suju yllättävän kivuttomasti selevinpäin, vaikka moni muu uskalsi epäillä mun viihtymistä siinä misä muut imuroi kaikenmoisia juhulajuomia. Mä sanoinki, että ku erellisis sukupileis vuonna 2003 olin ihan naamat ja ny selevinpäin, ni keskimäärin oon ollu ihan sopivis!

Ihan kaikki muut päivät ei ookkaa menny yhtä kivuttomasti. Päätä on särkeny viimme maanantaista alakaen meleki joka päivä ja on ihan sama heitänkö mä parasetamoolit naamaani vai helevettiin. Tää on just tätä, normaaliolois mulla on aika harvoin pää kipiä mutta ny sitä on ruvennu särkeen ihan urakalla, ihan vaan siitä ilosta että sallittujen listalla on tasan yks ainua särkytroppi, mistä ei oo mitää hyötyä! Väittävät, et raskaus saattaa toisille aiheuttaa pääsärkyä, mut ei varmaan särkis hetkeekää jos täs sais syörä Buranaa ihan niinku tähänki asti.

Eileenki olo oli ihanku krapulaasella, päätä särki, huippas ja muutenki teki huonoo. Viä ku oltiin liikentees Ramin porukoitten kiesillä mikä niiailee ja hytkyy pienestäki ohojausliikkeestä ihan holtittomasti ni kaupan päälle tuli viä vitutuski, eli yks krapulan oire lisää. Eli mihin täs ny enää ees viinaa tarttee, ku kankkusen saa ilimanki?