Olin porukoitten tykönä Isojoella. Rami ei ollu mukana. Yks miespuolinen opiskelukaveri yliopistolta oli sattumalta haahuilemas samoilla suunnilla ja sitte se keksi tulla meille kylähän. Kello oli jo paljo ja porukat oli nukkumas niin ettei ne tienny että mulle oli ehtoomyöhällä tullu vieras.

Mä en enste tienny että tää tyyppi oli jäämäs yöksi mutta ku ei se tuntunu lähtevän meiltä kulumallakaa ni mä arvelin että kaipa se tänne on majotettava. Me loikoiltiin mun sängyllä ja juteltiin kaikenmoista. Sitte tää heppu alako pussaileen mua ja siinä me sit pusuteltiin vähäsen. Hetken mietin, että antasko homman mennä pitemmällekki mutta tulin kohta toisiin ajatuksiin ja könysin sängyltä pois ja esittelin jätkälle mun kissoja.

Sitte pähkäälin, että mihkä mä pistäsin tän tyypin nukkuun. Aattelin, että olis ehkä viisainta hakia sille patja lattialle, koska se vois näyttää vähä epäilyttävältä jos me nukuttas samas sängys. Toisaalta mua väsytti ja mun sängys oli kyllä hyvin tilaa, ni ruvettiin nukkuun niin että tää jätkä nukku mun vieres, mut sillä oli pää mun jalakojen puolella.

Kutakuinki täs kohtaa heräsin oikeesti ja ajattelin, että nymmä haluan tuosta sällistä erohon jo, järkeilin siis että jos herään ja jatkan sitte nukkumista ni jos uni vaikka vaihtuus.

No, uni ei kuitenkaa vaihtunu vaan jatku siitä, ku herättiin aamulla ja tää tyyppi istuskeli hereillä mun sängyn jalakopääs. Se nousi ylähä ja lähti keittiöön. Mua rupes hävettään, ku kuulin että porukat oli jo ylähällä ja jätkä käläppii sinne mun huoneesta niinku Euroopan omistaja. Olisin halunnu itte päästä eka selittään porukoille että kuinka ehtoolla tuli yks opiskelukaveri käymään ja jäi yöks, eikä siinä sen kummempaa. Ny ne varmaan kuvitteli, että mulla oli joku salanen suhre sen kans.

Kuulin, kuinka se jätkä esitteli ittensä isälle ja kyseli, mihinä on vessa. Isä neuvo sen oikialle ovelle. Mä huomasin, että olin pukeutunu yöksi pyjamaan. Olin ihan tyytyväinen, etten ollu sentäs nukkunu alasti niinku normaalisti, se olis ainaki näyttäny hiukka epäilyttävältä.

Sitte mä heräsin taas uuresta ku en halunnu enää nähärä unta, misä se jätkä oli meillä ja kuinka se oli saattanu mut kiusalliseen tilanteeseen. Ei ny muuten mutta ku tää jätkä oli semmonen mihkä mä en tosielämäs koskisi pitkällä tikullakaa, enkä kyllä nukkuusi eres samas sängys!