Pakko käyttää vähä työaikaa hyväksi, muttaku kotona meni netti solomuun eileen ni ei voi mitää.

Rami koitti ensin kaikki kikkailut, jos vika olis konees tai modeemis ja saatto se jonku sadetanssinki esittää vittuunnuksissaan, mut nettiyhteys se ei vaan pelittäny. Mut eipä hätää, jostaki Rami kaivo esiin erellisen Soneran lähettämän nettilaskun, mistä löytyys Soneran asiakaspalavelun yhteystierot. Jippii - laskun kulumas oli asiakaspalavelun NETTIOSOOTE!

Hei haloo, eikö teillä saatanoilla oo valoo? Miten asiakaspalaveluun otetaan yhteyttä netin kautta jos se vitun netti EI TOIMI?

Jostain Rami sai kaivettua asiakaspalavelun puhelinnumeronki ja soitti siihen. Siinähän se sitte valakeni, minkä takia laskuista ei löyry sitä numeroo: eihän siä kukaa vastaa kumminkaa! Rami jonotti puhelimen pääs vissiin puolen tuntia ennenku se kyllästy orottaan. Olispa saanu eres jättää viestin johki vastaajaan, siinä olis saanu niin kutsutut asiakaspalaveliat kuunnella korvat punasena ku Rami käski Soneran porukan imee & haistaa ties mitä ruumiinosia.

Ei täs ny muuten kuolema korjaiskaa viä yhyren netittömän päivän takia, mut mistä helevetistä se katkos osaski sattua justiin semmoseen aikaan ku mä ihan oikeesti tarttisin sitä peevelin nettiä yhteen juttuun? Enkä tarkota ny mitää elintärkiää Facebook-tilapäivityksen suttaamista, vaan ihan oikiaa velevollisuutta, minkä lupasin hoitaa tänään ja vähä huonolta näyttää.

No, sitte ku päästään muuttahan, tieretään ainaki, mistä firmasta EI tilata nettiyhteyttä. Että terveisiä Suomen perseestä.