Täs elämä alakaa uhkaavasti muistuttaa semmosta kliseistä perse... siis perheidylliä, mihinä pariskunnalla on kaks lasta, omakotitalo, farmariauto ja koira. Sen voin kyllä luvata, että piskiä meillä ei oo eikä ihan hevillä tuu, mutta nuo muut kohorat on joko toteutumas tai ainaki suunnitteilla.

Lauvantaina käytiin Helsingis luikkaamas yhtä autoo, mitä oltiin etukäteen netistä jo vähä kuolailtu. Onneks ei ollu ihan samanmoista tuuria ku ensimmäästen kattomiemme asuntoilimotusten kans, että livenä nähtynä ei tienny pitäskö itkee vai nauraa :) Eli kaupat autosta tehtiin ja ens perjantaina sais käyrä hakemas omansa pois, ja samalla jättää vanha auto ihimetteleen pääkaupunkiseurun meininkejä!

Kotimatkalla naureskelin Ramin kans, että on se ihimeellinen juttu, että täs on ny tehty kaikenmoisia isojaki hankintoja ja fiilis on semmonen, että katto mihkä päin vaan, ni semmosta suuntaa ei löyrykkää mihkä ei olisi velekaa, mutta ei toisaalta näy niitä tehtyjä hankintojakaa misää :D Tupahan päästähän käsiksi vasta ens vuonna ja autooki täytyy viä vartoo, tosin vaan viikon verran mutta kumminki, ja meleki kaikki mukulaa varte hommatut ryönät on kärrätty Isojoelle väliaikaissäilytykseen. Lisäks porukoitten työ on jemmattu myös kauhia määrä erinäisiä astioita sekä suurin osa häälahajoista, eli kun ne joskus ens vuonna saaraan sinne talohomme kannettua ni se on ku olis joulu taas, ku aukoilee kaikenmoisia pakettia joista löytyy kippoo ja kuppoo, joita ei muistanu enää eres omistavansa :D

Mut viä pari sanaa tuosta perhekuvaelmasta, mihkä ekas lausees viittasinki. Toisinaan törmää tyyppeihin, jokka suureen ääneen julistaa että "mä en ainakaa halua mitää '2 lasta, omakotitalo, farmarivolvo ja kultainen noutaja' -elämää koska kaikki muut tekee niin". No, kaikki ei sovikkaa kaikille, mutta en mäkää toisaalta halua elää mitää "wannabe olenpas erilainen" -elämää vaan sen takia, että saan mainostaa muille kuinka erilainen mä ny sitte oonkaa ;) Tottahan se varmaan kuulostaa tylsältä tehdä asiat "niinku kaikki muutki" mut mitä vittua sitte, jos se vaan ittestä tuntuu mukavalle :)