Tän vuoden aikana on tapahtunu aika isojaki muutoksia, semmosia mikkä tulee aika ratkasevasti vaikuttaan (loppu)elämän kulukuun, toivottavasti hyvällä tavalla :)

Tammikuus alako helevetin hyvään saumaan osunu työpesti, ku pääsin kaverini äitiyslomasijaiseksi, ihan oman alan hommiin!

Helemikuus Rami täytti pyöreitä, eli 30 vuotta tuli täyteen. Eipä sillä, että tuo olis mun elämääni kauhiasti vaikuttanu, mutta mainittenpa täs ny kuitenki. Joskus taannoin ku puhuttiin maharollisesta lasten hommaamisesta, Rami pähkääli että "olis se kiva saada pulla uuniin viimeistään sitte ku oon kolomekymmentä..." Enste vähä vaikutti, että eipä taira uuni lämmetä ihan tuohon lähtöön, mutta kuinkas kävikää?

Kevään kulues ei mitää erikoista tapahtunu, ihan tavanomasta elämää vietettiin eli arkisin töis ja viikonloppusin enemmän tai vähemmän viihteellä. Mutta tuos, ku kevät rupes kääntyhyn kesäksi, sain huomata, että viihre-elämää täytyyki ruveta rajottaan... Oli meinaan käyny säkä ja about eka leivontakokeilu oli tuottanu tulosta, niin että Rami sai ku saiki pullansa uunihin haikailemansa aikataulun mukaan ja tarkka mies ku on, ni junaili homman niin että pullan kypsymishetkeksi valikoitu Ramin 31-vuotissyntymäpäivä :D

Arvatenki tietysti kevään jäläkistä elämää on hallinnu tää mahan kasvattelu ja totuttelu ajatukseen, että ens vuonna tähän koirankoppiin on raivattava tila kolomannelle ihimisasukille.

Rupeski jo vähä aharistaan se ajatus, että tää muutenki pieni luukku pitää jakaa kolomen ihimisen kesken (vaikkaki niistä yks on minimaalisen pieni), mutta eikähän elämä tästä ens vuonna helepotu, ku syksyllä ostaa päräytettiin omakotitalo Maskusta! Muuttaan päästään kylläki vasta joskus ens vuonna alakukesästä, mutta eikähän me täski boksis siihen asti kärvistellä :)

Tuvan lisäks tehtiin toinenki "pikku" hankinta perheen tulevan kasvun pakottamina, eli hommattiin isompi auto.

Joulukuun aluus mun työpestini päätty, ja sopivasti sain alakaa äitiysloman samantien. Jouluhässäkäs hurahti monta päivää ihan huomaamatta niin, että yhtäkkiä tajusin tän kuun ja koko tän vuoden olevan finaalis ja kohta saa ruveta kunnolla jännäähän, mitä kaikkee ens vuonna tapahtuukaa!

Elämä varmaan tulee muuttuhun aika radikaalisti...