...ja iriooteilla ilimaset!

Taitaa mennä kuitenki viä vain tonne hulluuspuolelle täs tapaukses, meinaan ei se mikää ihan ilimanen juttu ollu, mistä nuo kissat tällä kertaa repii iloo elämäänsä.

Hommattiin vähä aikaa sitte sänkyyn helemalakana ja tällä viikolla saatiin se sänkyyn asti. Kissojen mielestä sehän on sama ku tähän kämppään olis tullu yks huone lisää, niin innokkaana nuo ny remuaa tua sängyn alla verhon tuoman piilon turvin :D

Tua sängyn alla on pari fleece-kankaista kissanpoteroo ollu jo pitkään nukkumapaikkoina, mut ny neki on saanu taas aiva uurenlaisen suosion tuon lakanan ansiosta. Ja mikäs onkaa hauskempaa, ku ennen ehtoista nukkumaanmenoo voi kaverin kans ottaa pienet ajojahrit juosten erestakasi sängyn alle ja pois! Erityisesti tämä toiminta ilahruttaa kissojen isäntäväkiä, joka sen samasen sängyn päällä koittaa saara unen päästä kii :P

Ja jos ei jompi kumpi kissoosta oo riehutuulella, ni sopivasti helemalakanan reunan tuntumaan asetettu leluhiiri on kans hyvä kohore, mihkä voi purkaa enimmät virrat lapasista! Se ku on niin vinkeetä, kun se hiiri väliin puikahtaa lakanan taa piiloon ja sitte voi itte sukeltaa perähän, möyrästää hetken sängyn alla ja sitte vaihtelun vuoksi huitasta hiiri taas takasi sängyn alta lakanan toiselle puolen ja kas näin, meillähän on meleki ikiliikkuja keksittynä!

On täs muutenki ollu kissoilla ihimettelemistä, ku kämppään on ilimestyny kaikenmoista rojua: on äitiyspakkausta, lastenvaunua, ja kohta tänne raijataan myös hoitopöytä, sitteri ja niin erelleen. Kissat tietenki olettaa, että kaikki tämä on tuotu tänne vain Heitä varten, saas vaan nähärä mitä kissat meinaa kun siinä Ihanaisella Valtaistuimella (jota nuo ihimiset joksiki Sitteriksi kutsuu) röhönöttääki minikokonen ihiminen! Tai että mikä perkele siinäki on, että tuohon sängyn viereen on tuotu ihan jumalattoman kokonen pahaviloota, jota olis niin hieno järsiä, niinku kaikkia muitaki pahavilootia, ja miten kivaa olis päästä sinnekki hyppihin kun näkyy olevan viä pehemustettu kaikenmaailman räteillä, eli ilimiselevä kissan lekottelupaikka tuoki, mut EI ku se on peitetty jollaki verkolla! Epistä!

No se ny on varmaan pientä, et mitä kissat meinaa siitä, kuka on oikeutettu nukkuun äitiyspakkauksen looras ja kuka ei. Enempi täs jännittää se, mitenkä nuo suhtautuu siihen tyyppiin, jolle enssijasesti nää kaikki uuret sisustuselementit on tarkotettu! Ehkä siinä kohtaa voiraan taas kiittää helemalakanaa, sen taakse voi juosta piiloon kun aharistaa, ja jos se vaikka vaimentas vähä sitä ääntä, mikä siitä mini-ihimisestä lähtee.