Kissat taisi pyhänä meinata, että jopas tää on ihimiset ruvennu omavaltaasiksi kun tänne noin vain raahataan jotaki kääpiökokosia ihimisen penikoita eikä kämpän hallitsijoilta oo kysytty mitää! Kessuki varmaan aatteli, että on se ny perkeleen kumma ku syränvikaasta näin säikäytellään!

Kessu tuli uteliaana eteiseen vastaan ku saavuttiin vauva turvakaukalon kyytis uluko-ovesta. Pari hämmästynyttä nuuhkasua kaukalon sisältöön ja äkkiä sängyn alle piiloon. Mä olin ihan varma, että kissat muuttais sinne sängyn alle pysyvästi ainaki muutamaksi viikkoo. Simppa sen sijaan nukku kamaris sängyllä ja hoksas uuren tulokkaan vasta siinä kohtaa, ku menin makkariin vauva kainalos. Simpan silimät levähti selälleen ja ilime oli semmonen, että "Mikä HELEVETTI tuo on?????" ja päättipä Simppaki varovasti siirtyä takavasemmalle. No ni, sinne häipy, koskahan vaan saatas nähärä kissoistamme seuraavan kerran vilaustakaa?

No ihime ja kumma, kyllä ne vaan ehtoon mittaan uskaltautu jo näkösälle. Tottahan tietysti piti ruokakipolle ja sontalaatikolle päästä, ku ei niitä kukaa sinne sängyn alle tajunnu kantaa. Mut eipä tilanne tainnu ollakkaa kissain mielestä niin vaarallinen, kyllä ne lopulta aika vapautuneesti tää pörräävät, no onhan tää tietysti niitten valtakuntaa niin ei kai niitten luonnolle sovi, että ne rupiaas tää jotaki itteensä pienempää orjaileen :D

Varovaisia lähestymisyrityksiä vauvaa kohtaan on suoritettu, yleensä semmosia että tulevat vähä nuuhkiin ja sitte luikitaan turvallisen matkan päähän. Ja sitte ku vauva oikeen pärähtää poraahan, kissat hipsii varmuuren vuoksi toiseen huoneeseen. Mut aika normaalia kissanelämää tää muuten vietetään, öisin Simppa jopa nukkuu meirän jaloos kuten normaalistikki, jopa niinä öinä ku vauva on ollu sängys nukkumas kans :)

Mulle toki sopii täs vaihees ihan hyvin, ettei kissat tuppaa turhan likelle tota nappulaa, mutta etteivät silti kumminkaa tunnu siitä ottavan turhia paineitakaa että tänne on tommonen raahattu. Mut eikähän täs ajan mittaan kissat uskaltauru tekeen viä lähempääki tuttavuutta ja siinä saaki olla silimä kovana ku opettaa niin kissoille ku pojalle sääntöjä pelihin nimeltä Ihimisen ja kissan poijat saman katon alla.