Sillon on kevät tosissaan alakanu ku ihimiset rupiaa vouhottaan koiranpaskasta! Miksi siis jäisin sivuun tästä herelmällisestä keskustelusta?

 

Eli on taas tullu se aika, ku lumen sulaminen on paljastanu katujen varsille talven aikana kertyneet lemuavat könnikasat, jotka pyrkii hanakasti kulukeutuun kenkien pohojis varomattomien tallaajien koti-ilimaa raikastaan.


Koiranpaskapuheet kuuluu kyllä niin olennaisena osana kevääseen, että ihan hyvin voitas muuttaa huhtikuun nimeksi koiranpaskakuu (mutta koska mulla on syntymäpäivä huhtikuus, ni toivottavasti kukaa ei mee oikeesti muuttahan huhtikuun nimee tuoksi mun eherottamaksi). Ne puheet on vuodesta toiseen ihan samanmoisia, ne ketkä ei omista koiria, manaa koirat paskoineen ja omistajineen alimpaan suohon, paskansa keräävät koiranomistajat puolustautuu että me ainaki kyllä kerätään jätökset, ja ne ketkä jättää paskat sikseen, puolustelee paskan kylvämistä millon milläki typeryydellä.


Vai ootteko ikänä kuullu kenenkää muun ku koiranomistajan vetoovan siihen, että jos kaduilta löytyy lasinpalasiaki, niin sillon saa paskatki luvan jäärä tienposkeen? Siis mitä vittua, miten voi aikuset ihimiset olla laiskuuksissansa noin dorkia, että ku joku muuki on ääliö, niin minäkin olen? Ihanku toisten törppöilyt antas luvan kaikille olla törppöjä. Miettikää, jos vaikka liikentees kaikki huseerais saman periaatteen mukaan! Koiranpaskaterrori ei taatusti vähennä lasinpalaterroria. Jos sillä jotaki saaraan aikaan, ni fiksujenki koiranomistajien maine siinä pilataan. 


Okei, onhan lasinpalat vittumaisempia sikäli, että ne maatuu pikkasen heikommin ku paska ja tekee inhaa jäläkiä jalaan / kengänpohojis, mut eipä se paskakaa ilahruta silimää eikä nenää kadun reunas, eikä oo kiva kengänpohojaskaa. Eikä varmaan koiranomistajan mieltä lämmitä, jos oma piski tassuttelee paskaläjähän, vaikka onhan se toki vähemmän keljua ku tassuttelu lasinsiruhun.


Eli miten olis, jos KUKAA ei kylyväisi tuonne kulukuväylille MINKÄÄMOISTA roskaa tai paskaa? Ei se voi olla niin vaikiaa.