En olis ittestäni uskonu viä vuosi sitte, että ikinä piittaisin paskaakaa jostain lapsiperheille osotetuista parkkipaikoista, mitä Turuus löytyy ainaki Länsikeskuksen Cittarin parkkihallista. En mä siis niitten väärinkäyttöö harrastanu, lähinnä pirin niitä vaan vähä turhina ja aattelin, et jos/kun mulla on joskus mukuloota ni en mä ainakaa tartte mitää erikseen "lapsellisille" tarkotettuja parkkipaikkoja.

Joo, tottahan täs ny pärjääs ilimanki mitää lapsiparkkiruutuja, mutta kun kerta semmosia jostaki löytyy ni tottahan niitä ny ilokseen hyöryntää! Onhan se pieni helepotus elämään, ku ihan kaupan oven vieres on leviät parkkipaikat, mihkä varmaan osuu tämmönen maailman paskin parkkeeraaja ja vaikka auto meniski vähä vinohon, ni silti jää viä reilusti tilaa kaivaa mukula turvakaukaloineen pihalle autosta iliman, että tarttee naapuriautoja kolohia oman kiesin ovilla!

Mut mikähän vittu siinä on, että lapsiperheruutujen käyttäjistä näyttäs enin osa olevan jotaki keski-iän ja kuoleman välis keikkuvia käppänöitä??? Epäilemättä heidänki perheis toki lapsia on, mut en mä usko, että ne paikat on tarkotettu sellasille, keittenkä lapset on jo vähintään kakskymppisiä, etenkää jos ne "lapset" ei eres oo kauppareissus mukana.

Just tänään käytiin Cittaris nauttimas taas näistä ylellisistä parkkeerausmaharollisuuksista ja meirän lisäksi lapsiperheruutuihin tällätyistä autoista nousi pois lähinnä vaan satavuotiaita mummoja. Mistä vetoo, ni nää samat mummot märäjää aina joka kääntees siitä, kuinka nykyajan nuoret on niin kamalia eikä piittaa mistää. Ja ettei menisi mummojen solovaamiseksi, ni oli toki joukos myös näitä Euroopan omistaja -tyylisiä ukkoja, jotka tuskin niihin ruutuihin tuppais jos ne olis ihan tavallisia parkkiruutuja, mutta ku on kiva teherä kiusaa eikä siitä eres sakoteta, ni tottakai niille paikoille on jyrättävä!

Näistä lapsiparkkipaikoista oli talavella Turun Sanomien yleisönosastos kovaa jupinaa ja ykski herrasmies ilimotti, että hän vähät piittaa ja parkkeeraa aina niihin perheruutuihin ja uhos tähän tyyliin, että hänen verorahoillansa jo muutenki rahotetaan lapsiperheitä ni ei ne enää mitää omia parkkiruutuja tartte. Just joo, ja munki vähääset verorahat menee tuommosten kaikenmaailman mulukkujen eläkkeisiin... Ihanku ne tua verotoimistos kattoos erikseen, että täs olis ny nää Hirvosen Pentin verorahat, kustannetaanpa näillä ny parit lapsilisät ja täs olis puolestansa Kuukerin Nellin verot, maksetaanpa ihan kiusallaki näillä muutamat maahanmuuttajien tuet, vaikka Nelli Kuukeri onki aikamoinen rasisti.

Plääh. Periaattees pikkujuttu tämäki, vähä niinku koiranpaskat kadunreunas, mutta saa silti aatteleen, että minkä takia nykyään toisten on niin vaikiaa osottaa huomaavaisuutta? Senkö takia, kun ei siitä kumminkaa makseta mitää?