Takana rupiaa olehen sen verran monta ö-luokan yötä, että silimänympärykset on ku Tao-Taolla, metrinen kyrpä kasvaa ottas ja muutenki vituttaa. Poika se vaan jaksaa lipittää öisin maitoo vaikka täs on ny jo jonku aikaa taas välis kelevannu ruoka hyvin päivisinki, niinpä meinataan viimmeen kitkee tuo yöjuopottelu pois ja kostoks kaikista vittumaisista öistä alotetaan VESIKIDUTUS, eli jos kun jätkä yöllä herää ni korkeintaan vettä on tarjolla, ja tietysti tarvitaan tuntikaupalla sylittelyä, taputtelua, silityksiä, hyssyttelyä, ja jumalauta vaikka päällä seisontaa ja ripaskan tanssimista jos muu ei auta, mutta mölöö ei anneta ja piste. Tai siis huutomerkki! Kertaa kolome!!!

Me oltiin jo muutenki suunniteltu, että ens viikonvaihtees poika pistetään unikouluun, mutta jotenki tuo viimme yö, joka sisälsi kolome herätystä joista viimesin kesti yli tunnin, sai mun hermosäikeet sen verta kiriälle, että tiä vaikka alettas heti ens yönä. Elättelin toiveita, että olis täs saanu pari kohtuullista yötä alle, ennenku tuo yöhelevetti alakaa, mutta kun näköjään vituiks meni, ni kaipa on samantekevää, vaikka alottas mokoman heti.

Ja vittu kun tarkotuksellisesti lapsettomat pääsee taas nariseen, että olisko kannattanu miettiä ENNEN ku hankki lapsia ja sitä saa mitä tilaa. Mä tilasin kyllä lapsen, joka käyttäytyy ku enkeli, syö ja nukkuu ku ihimiset, mutta ilimeisesti vauvatehtaalla sattu joku sekaannus ja kaikki ylihelepot kakarat osuki kavereille.

Vaihtoehtosesti saa kuulla sen virren veisuun, että oo ny onnellinen ku ei kaikki saa lapsia vaikka haluaa, ja onhan sun lapsi sentään terve! No joo, en oo väittänykkää ettenkö olisi ilonen tuosta mukulasta ja sen terveyrestä ainaki yö- ja ruoka-aikojen ulukopuolella, mut olis se välis kiva iloita omastaki elämästä, tai siis ensin pitäs jaksaa hankkia joku elämä jostaki ku vaan pääsis reheristi huilaahan.

Mut katotaan ny, ku ens tai viimeistään sitä seuraavana yönä luupäät ottaa mittaa toisistansa, että kuka ensinnä luovuttaa. Täytyy vaan kertoo ensin tuolle mokomalle turkulaaskakaralle eräs kansanviisaus, joka kuuluu näin: "Mitä tapahtuu, ku pohojalaanen häviää painimatsin? Pohojalaanen EI HÄVIÄ painimatsia!!!"